Diferenta majora dintre William si regele Charles: Kate are de ce sa fie mandra

1
De Maria Constantin
8 iun. 2023

Sunt multe diferente de caracter intre Printul de Wales si Regele Charles, iar una dintre acestea nu poate decat sa o incante pe Kate Middleton.

Povestea de iubire din Charles si Diana a fost una trista, din pacate. Amandoi au dezvaluit ca nu au fost fideli si s-au despartit in 1992, divortand patru ani mai tarziu.

Desi au existat multe teorii despre cum si de ce s-a destramat casnicia lor, s-a spus de multe ori, inclusiv in serialul Netflix „The Crown”, ca Charles era invidios pe popularitatea extraordinara a sotiei sale.

Chiar si Diana a vorbit despre gelozia lui Charles, spunandu-i lui Martin Bashir in interviul controversat din 1995 pentru Panorama: „Eram prin Australia, de pilda, si tot ce auzeam era ‘Oh, e pe partea cealalta’.”

Printesa s-a referit la faptul ca oamenii doreau sa fie pe partea pe care se afla ea cand iesea in public, ca sa poata interactiona cu ea, nu cu Charles.

„Acum, daca esti un barbat ca sotul meu, un barbat mandru, iti pasa daca auzi asta in fiecare zi timp de patru saptamani. Si te simti prost, in loc sa fii fericit si sa impartasesti asta”, a explicat Lady Di.

Din fericire, potrivit unui expert in monarhie, Printul William a reusit sa evite acest model, iar pentru Kate Middleton a fost mai usor sa se integreze in familia regala, desi a ajuns la un nivel asemanator de popularitate ca al Dianei, scrie Marie Claire.

„Catherine a demonstrat in lunile recente si chiar in ultimii ani ca este cea aleasa. Cred ca puterea ei vine din faptul ca i s-a dat o perioada mai lunga de ucenicie”, a spus Jennie Bond pentru OK!.

Regele Charles i-a implorat pe William si Harry sa nu-i distruga ultimii ani de viata

„Acesti noua sau zece ani cand ei i s-a permis sa vada o mica parte din cum va fi viata regala au fost cu adevarat nepretuiti. Presupun ca a fost un pic timida la inceput. Dar cred ca daca compar aceasta relatie cu cea a lui Charles si a Dianei, ma frapeaza faptul ca William merita un mare credit pentru ca nu a parut niciodata gelos pe atentia pe care o primeste sotia lui”, a spus ea.

„A introdus-o usor in viata pe care o va avea si a lasat-o sa straluceasca si sa demonstreze constant ca este foarte mandra de ea”, a adaugat Jennie Bond.

Printul William, al doilea in linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton in 2001. Logodna lor a fost anuntata in noiembrie 2010, iar nunta a avut loc pe 29 aprilie 2011. Ei au trei copii – printul George, printesa Charlotte si printul Louis.

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales