Atuul pe care Kate Middleton il foloseste in interesul familiei regale

1
De Maria Constantin
28 feb. 2024

Printesa Kate are o familie reusita si se bucura de sprijinul parintilor, Carole si Michael, precum si al fratilor ei, Pippa si James. Dar ea mai are un atu important care o ajuta sa-si indeplineasca rolul in cadrul casei regale.

Prietenii apropiati o ajuta enorm pe Catherine sa se recupereze dupa operatia abdominala pe care a suportat-o recent. Mai mult, ei o sprijina si in indeplinirea obligatiilor sale regale, spun expertii in monarhie, potrivit Marie Claire.

„Sunt sigur ca acesti prieteni vechi stiu exact cum sa-i tina moralul ridicat lui Kate dupa o operatie atat de importanta”, a spus experta in monarhia britanica Jennie Bond, citata de OK!.

Ea a continuat: „Un motiv pentru care Kate a avut un succes atat de mare este ca are un cerc apropiat puternic si acesta trece de parinti si frati. Carole si Pippa au fost evident pe faza in timpul recuperarii lui Kate. Cu siguranta Carole trebuie sa fi fost foarte ingrijorata pentru fiica ei si s-a framantat asa cum ar face orice mama. Dar uneori prietenii tai cei mai vechi – care au fost cu tine prin toate greutatile – sunt cei mai buni.”

„Kate are relatii puternice de prietenie si cu multi dintre apropiatii lui William”

„Kate a mentinut prietenii puternice cu mai multi dintre colegii ei de scoala, care evident o cunoseau inainte sa intre in familia regala, asa ca ei stiu cum sa o ajute”, a mai spus experta.

Kate Middleton a fost externata din spital, dupa 13 zile de la operatia abdominala. Printesa se va recupera acasa timp de cateva luni

„Kate are relatii puternice de prietenie si cu multi dintre apropiatii lui William, iar acestia o ajuta toti in mod practic – in special cu copiii – in timp ce William jongleaza cu indatoririle sale de serviciu si cu prioritatea ingrijirii sotiei si copiilor”, a adaugat Jennie Bond.

Printre prietenii lui Kate se numara Mel si Oliver Baker (nasii de botez ai printului George) si stilista Natasha Archer, dar lista e mult mai lunga.

Printesa Catherine se recupereaza in prezent in urma interventiei chirurgicale pe care a suportat-o in luna ianuarie si nu isi va relua indatoririle regale mai devreme de Paste.

Palatul Kensington a anuntat ca printesa „se simte bine” dupa operatie, refuzand insa sa faca alte comentarii cu privire la starea ei de sanatate.

„Printesa de Wales apreciaza interesul pe care aceasta declaratie il va genera. Ea spera ca publicul va intelege dorinta sa de a mentine atat cat este posibil o stare de normalitate pentru copiii ei; si isi doreste ca informatiile personale medicale despre starea sa sa ramana private. Printesa de Wales doreste sa ceara scuze tuturor celor afectati de faptul ca trebuie sa amane unele angajamente. Asteapta cu nerabdare sa isi reia activitatea, cat mai curand posibil”, a declarat pe 17 ianuarie un purtator de cuvant.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales