Regele Charles i-a implorat pe William si Harry sa nu-i distruga ultimii ani de viata

1
De Maria Constantin
22 ian. 2023

Dupa funeraliile bunicului sau, printul Phillip, in aprilie 2021, Harry a pornit un „razboi” fara mila cu Printul William si tatal lor, Charles.

In cartea lui care a tulburat linistea familiei regale britanice, „Spare”, Harry povesteste despre o intalnire in care fratele si tatal lui au incercat sa-si refaca relatia distrusa. Insa ceea ce s-a dorit o discutie constructiva s-a transformat repede intr-o cearta intre cei doi frati, fortandu-l pe Charles sa intervina pentru a-i potoli, relateaza Page Six.

Potrivit ducelui de Sussex, regele i-a rugat pe amandoi sa nu-i strice ultimii ani de viata si sa-si controleze temperamentul. La un moment dat, William chiar a jurat pe numele regretatei lor mame, Diana, ca el si-a dorit cu adevarat ca fratele lui mai mic sa fie fericit, lucru care lui Harry nu i-a convenit deloc.

Replica lui William l-a surprins pe Harry, fiindca ei foloseau aceasta formula „doar in momente de criza extrema”, dar tot nu si-a crezut fratele: „Nici macar aceste cuvinte sacre nu ne-au eliberat”, a scris el.

Harry a plecat de la intalnire convins ca daca familia lui nu a inteles de la inceput de ce a parasit el indatoririle regale, atunci nu va intelege niciodata.

Printul Harry a dezvaluit de ce s-au certat Meghan Markle si Kate Middleton

Ducele de Sussex nu s-a ferit sa dea detalii intime despre relatia cu fratele lui, dezvaluind chiar o altercatie intre ei, in 2019, cand William a numit-o pe Meghan „dificila”, „nepoliticoasa” si „necioplita”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @tiarasandteapots

„Totul s-a petrecut foarte repede. Asa de repede. M-a apucat de guler, rupandu-mi lantisorul si trantindu-ma la pamant”, a povestit Harry in cartea sa care a fost lansata pe 10 ianuarie in Statele Unite.

Desi William i-a cerut scuze atunci, acesta e suparat ca fratele sau mai mic a decis sa-si spele rufele in public.

Surse din casa regala a Marii Britanii au spus pentru Vanity Fair ca exista „o problema majora de incredere” intre cei doi frati, iar William se teme ca Harry va publica toate discutiile lor.

Reprezentantii Palatului Buckingham au transmis pentru Page Six ca familia regala nu va comenta in niciun mod acuzatiile facute in „Spare”.

Foto: Instagram/@theroyalfamily