Una dintre fostele iubite l-a facut pe Printul Harry sa planga pentru prima oara dupa ce si-a pierdut mama

1
De Maria Constantin
24 feb. 2023

Desi a trecut mai bine de o luna de la publicarea volumului sau biografic, acesta continua sa faca valuri. Pe langa dezvaluirile despre familia regala, Harry vorbeste si despre fostele sale iubite.

„Spare”, volumul de non-fictiune cu cele mai rapide vanzari din toate timpurile, ofera o incursiune in viata casei regale a Marii Britanii, dar prezinta si relatiile sentimentale pe care le-a avut Printul Harry, scrie Marie Claire.

Nu lipsesc referiri la fostele lui partenere, Chelsy Davy, Florence Brudnell-Bruce si Caroline Flack, iar Harry dezvaluie cat de greu ii era sa se ascunda de paparazzi, unul dintre factorii care au contribuit la incheierea acestor relatii.

Harry a pastrat spatiu si pentru fosta lui iubita, Cressida Bonas, iar fragmentul respectiv a devenit viral in mediul online. El spune ca ii datoreaza reusita spargerii barierelor sentimentale si dezvaluie ca l-a ajutat sa planga pentru prima oara dupa moartea mamei lui.

Harry si Cressida au fost impreuna din 2012 pana in 2014, dupa ce le-a facut cunostinta Printesa Eugenie. El povesteste in „Spare” un moment special, cand se aflau la schi in Elvetia, iar Cressida l-a facut „in mod miraculos” sa se deschida. „S-a intamplat intr-o seara, tarziu, dupa o zi lunga pe pante si distractie la après-ski. Ne-am intors la cabana in care stateam, iar Cress se spala pe fata, pe dinti, in timp ce eu statea pe marginea cazii. Nu vorbeam despre ceva special, din cate imi amintesc, dar dintr-odata m-a intrebat despre mama”, povesteste el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Quién (@quiencom)

William si Charles lucreaza „in tandem” pentru ca Harry sa vina la incoronare si „sa stea cuminte”

„Unic. O fata ma intreaba de mama. Dar a fost si modul in care m-a intrebat. Tonul ei a fost un amestec perfect de curiozitate si compasiune. Si modul in care a reactionat la raspunsul meu a fost potrivit. Surprinsa, ingrijorata si fara sa ma judece”, continua el.

„Poate a fost de la fulgii de zapada care cadeau incet la fereastra sau de la implinirea a sapte ani de doliu reprimat. Poate a fost maturitate. Oricare ar fi fost motivul sau combinatiile de motive, i-am raspuns direct si atunci am inceput sa plang. Imi amintesc ca m-am gandit: ‘O, plang, si i-am spus: ‘E prima oara cand…’. Cressida s-a intors spre mine: ‘Cum adica… prima data?’. ‘Asta e prima data cand am fost in stare sa o plang pe mama de la inmormantare'”, scrie Harry.

„Stergandu-mi ochii, i-am multumit. Ea a fost prima persoana care m-a ajutat sa trec bariera asta, care m-a ajutat sa-mi eliberez lacrimile. A fost purificator, ne-a accelerat legatura si a adaugat un element rar pentru relatiile trecute: o imensa recunostinta. I-am ramas dator Cressidei”, marturiseste el in acest volum.

Harry si Cressida s-au despartit la scurt timp dupa aceea. Ea a fost invitata la nunta printului cu Meghan Markle, in 2018.

Foto: Getty Images.