Meghan Markle va realiza un podcast despre cum o creste pe fiica ei, Lilibet Diana

1
De Maria Constantin
29 mart. 2022

Ducesa de Sussex va dezvalui cum este viata sa ca mamica a unei fetite.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, fiica Printului Harry si a sotiei lui, Meghan Markle, s-a nascut in iunie anul trecut. Cuplul care s-a mutat in Statele Unite dupa ce a renuntat la indatoririle regale in 2020, mai are un fiu, Archie Harrison, in varsta de doi ani.

Desi au fost foarte discreti in dezvaluirea detaliilor despre Archie, acesta s-a nascut cand Ducele si Ducesa de Sussex inca aveau drepturi depline in casa regala a Marii Britanii, astfel ca au impartasit ocazional imagini si amanunte interesante despre el.

Meghan va vorbi despre fetita ei

In ce o priveste pe Lilibet, care va fi implini un an peste cateva luni, Harry si Meghan au decis sa nu dea prea multe detalii. Admiratorii ducilor de Sussex au fost incantati sa o vada in cateva fotografii de familie facute de Craciun.

Lumea o va cunoaste, insa, mai bine pe Lilibet, intrucat Meghan Markle va vorbi despre cum este viata sa de mama a unei fetite, intr-o serie de podcasturi gazduite de Spotify. Programul se va numi „Archetypes”, iar Meghan va vorbi cu mai multi specialisti, de la istorici la experti, precum si cu femei care s-au confruntat cu stereotipurile, anunta Marie Claire.

Intr-o avanpremiera a proiectului Archewell Audio, care va fi lansat la vara, Meghan a spus: „Asa vorbim noi despre femei: cuvintele care cresc fetele noastre si cum ne prezinta media femeile… dar de unde provin aceste stereotipuri? Si cum continua ele sa ne defineasca vietile?”.

7 momente in care Meghan Markle a militat pentru drepturile femeilor

Meghan a vorbit si despre invitatii cu care va discuta in podcasturi: „Asta este Archetypes – podcastul unde disecam, exploram si rasturnam etichetele care incearca sa le traga inapoi pe femei. Voi avea discutii cu femei care cunosc foarte bine cum ne formeaza convingerile aceste sabloane. Si voi vorbi cu istorici pentru a intelege cum am ajuns aici.”

Un nume special

Lilibet Diana, stranepoata a Reginei Marii Britanii, este a opta in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Numele ei, Lilibet Diana, reprezinta un omagiu adus bunicii printului, Regina Elisabeta a II-a, si mamei acestuia, Printesa de Wales, Diana.

Lilibet a fost, totodata, numele folosit de tatal Elisabetei, Regele George al VI-lea, care spunea, candva: „Lilibet este mandria mea. Margaret este bucuria mea.”

Numele mijlociu al fetitei ducilor de Sussex o omagiaza pe Printesa Diana, mama lui Harry, care a murit intr-un accident auto produs in 1997 la Paris.

Foto: Getty Images.