Kate Middleton se sprijina pe parintii si fratii ei pentru a castiga lupta cu cancerul

kate printesa de wales
1
De Maria Constantin
3 apr. 2024

Printesa are parte de tot ajutorul familiei sale dupa diagnosticul pe care l-a primit.

„Are un grup foarte restrans de prieteni si, in special in Norfolk, prieteni chiar foarte apropiati. Dar cred ca adevaratele ancore din viata sa sunt parintii ei… si fratele ei, James… si sora Pippa”, a spus experta in monarhie Katie Nicholl intr-un interviu pentru Entertainment Tonight.

„Desi nu-i vedeti fotografiati foarte des, ei stau foarte mult in preajma. Sunt absolut fundamentali”, a continuat ea.

James i-a transmis surorii sale un mesaj dupa anuntul ei surprinzator despre boala de care sufera, relateaza Page Six. „De-a lungul anilor, am urcat multi munti impreuna. Ca familie, il vom urca si pe acesta”, a fost mesajul sau emotionant.

Nicholl a spus si ca parintii printesei de Wales, Carole si Michael, sunt usurati ca boala ei a fost diagnosticata in faza incipienta si au fost asigurati ca chimioterapia pe care o urmeaza fiica lor este un tratament preventiv.

„Catherine va avea cei mai buni medicii din lume care o vor ingriji, asa ca este pe maini bune”, a spus Nicholl.

„Carol si Michael au fost mereu un cuplu puternic si foarte realist… ceea ce vor face imediat este sa fie impreuna si sa o sprijine – si nu doar pe Kate, ci si pe nepotii lor”, a continuat experta.

In mesajul video pe care l-a impartasit, Kate a spus ca sotul ei, printul William, a fost alaturi de ea ca „sursa de confort si siguranta”.

Filmuletul prin care Kate Middleton a anuntat ca are cancer are un mesaj secret. Semnificatia ascunsa a florilor de pe fundal

Page Six a aflat ca in februarie printul de Wales, in varsta de 41 de ani, si-a anulat participarea la o slujba in memoria regretatului rege Constantin al II-lea al Greciei dupa ce a aflat diagnosticul sotiei sale.

Cei doi au petrecut cateva zile la Ammer Hall, in Norfolk, cu cei trei copii – printul George (10 ani), printesa Charlotte (8 ani) si printul Louis (5 ani).

Kate nu se va alatura familiei regale la slujba de Paste din acest an pentru ca va urma tratamentul impotriva cancerului. Nu se stie daca William si copiii vor fi prezenti.

Potrivit unei surse din casa regala, William face tot posibilul sa pastreze echilibrul intre responsabilitatile sale si concentrarea pe sanatatea sotiei sale. „William e sub un stres incredibil”, a spus sursa citata.

Anuntul socant despre diagnosticul printesei a survenit la doar o luna dupa ce socrul ei, regele Charles al III-lea, a fost si el diagnosticat cu cancer.

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales