Printul William si Printul Harry nu-si mai vorbesc. „Au nevoie de timp pentru a se impaca“

1
De Maria Constantin
20 aug. 2020

Potrivit volumului exploziv „Finding Freedom”, cei doi printi nu-si mai vorbesc dupa ce relatia lor a fost afectata de mai multe neintelegeri.

Relatia dintre printii William si Harry ascunde multe necunoscute. Insa un lucru e sigur: William nu-l va vizita prea curand pe fratele sau mai mic in Montecito, California, unde acesta si-a stabilit recent resedinta, scrie Us Weekly.

Omid Scobie, autorul cartii „Finding Freedom”, scrie ca William si Harry nu-si mai vorbesc. „Cred ca distanta dintre cei doi frati s-a tot marit”, a spus acesta, duminica, pentru True Royalty TV. „O sa le ia ceva timp pentru a se impaca”, adaugat el.

Ce l-a suparat pe William

In volumul „Finding Freedom” se arata ca William, in varsta de 38 de ani, a fost suparat de decizia ducilor de Sussex de a-si face publice planurile de a renunta la indatoririle regale. „Declaratiile nu au fost discutate in interior. Asta l-a durut cel mai mult pe William, pentru ca el poarta doua palarii. Nu este doar fratele lui, ci si viitorul rege, si a simtit ca acest lucru afecta reputatia familiei, ca pune o problema de familie in dezbaterea publica cand ar fi trebuit sa fie discutata in privat si a fost o mare suparare care continua si azi”, scrie Omid Scobie.

Printul Harry (35 de ani) si Meghan Markle (39 de ani) au spus ca nu au nicio implicarea in aparitia cartii „Finding Freedom”.

Ce l-a suparat pe Harry

In cartea pe care Scobie a redactat-o impreuna cu reporterita specializata in chestiunile monarhiei Carolyn Durand se arata ca relatia celor doi printi s-a tensionat pentru prima data atunci cand William l-a intrebat pe Harry cat de departe are de gand sa duca relatia cu Meghan.

Drept rezultat, Harry a inceput sa petreaca mai putin timp cu fratele lui, cumnata sa, Ducesa Kate, si nepotii: Printul George (7 ani), Printesa Charlotte (5 ani) si Printul Louis (2 ani).

Harry a confirmat public ruptura in octombrie 2019, la cinci luni dupa ce Meghan a adus pe lume primul lor copil, Archie. „Suntem frati, vom fi mereu frati. Cu siguranta, suntem pe drumuri diferite acum, dar voi fi mereu alaturi pentru el si stiu ca si el va fi mereu alaturi de mine”, a spus el in documentarul „Harry & Meghan: An African Journey”, difuzat de ITV.

„Nu ne mai vedem atat de mult cum eram obisnuiti pentru ca suntem foarte ocupati, dar il iubesc mult… Avem zile bune si zile mai proaste”, a marturisit Harry.

Meghan si Harry stau departe de Anglia

Dupa ce in martie au renuntat la indatoririle lor regale, Harry si Meghan s-au mutat la Los Angeles. La inceputul acestei luni, cei doi si-au cumparat o proprietate luxoasa, in valoare de 14,65 milioane de dolari, in Santa Barbara, California, in care pot sta izolati, fara sa-i spioneze nimeni.

Printul Harry: „Retelele de socializare ne dezbina si ne fac mai rai”

„Mereu au avut ocazia de a se muta aici, dar Meghan si Harry au vrut sa stea mai intai la Los Angeles. Din pacate, Harry a detestat acea locatie, n-a fost nici momentul potrivit cu pandemia, si le lipsea intimitatea”, a declarat o sursa pentru Us Weekly.

„Un alt avantaj este ca Montecito se afla la putin peste o ora de condus de L.A., unde se desfasoara mare parte din munca lor, dar suficient de departe pentru a scapa de multime, de paparazzi si de turismul din Hollywood”, a mai spus persoana citata.

Foto: Getty Images.