Cele mai detestate zodii: Ce se ascunde in spatele imaginii lor negative

1
De Maria Constantin
1 ian. 2021

Aparentele insala de multe ori, mai ales cand incepem sa credem cu ochii inchisi in horoscop. Sunt cateva zodii care nu se bucura de o imagine buna si toata lumea le uraste. Dar in spatele imaginii lor negative se ascunde altceva decat ceea ce se asteapta toata lumea.

Sigur ca nu suntem definiti de zodia in care ne-am nascut. Suntem un vast mozaic al educatiei, relatiilor si experientelor noastre de viata, scrie, pe buna dreptate, PureWow. Dar cu cat citim mai multe despre caracteristicile zodiilor, cu atat ne apropiem mai mult de stereotipurile negative perpetuate in jurul fiecareia dintre ele.

Ca si in viata, aparentele insala, asa ca nu trebuie sa credem chiar tot ce se spune despre fiecare zodie. Iar exemplul celor mai detestate zodii ale horoscopului este cat se poate de elocvent – la prima vedere, toata lumea le uraste, dar, de fapt, nu sunt atat de rele pe cat ai fi tentata sa crezi.

Leu

Era de asteptat: considerat un egomaniac, Leul ocupa primul loc si in acest top. E genul care iese cu 12 pungi pline de la mall intr-o mana, dupa o sesiune inversunata de shopping, si cu cealalta tine telefonul si face un live, vorbind atat de tare incat acopera tot ce spui tu. Cum sa-l iubesti?!

In realitate, Leul e diferit de aceasta imagine. Ca zodie guvernata de Soare, spera sa-si emane caldura asupra celorlalti prin intermediul numeroaselor sale talente. Fire generoasa, Leul cauta sa te motiveze prin cuvintele sale, sa te cucereasca cu muzica lui si sa te incante cu o petrecere surprinzatoare. Si atentie: il intereseaza mai mult felul in care il vezi decat cum se vede pe sine. Nativii din aceasta zodie vor sa fie tot timpul in prim-plan, asa ca au nevoie de validare, sa simta ca sunt bine perceputi. Dincolo de aspectul intimidant al Leului se ascunde un pisoias care are nevoie de un pic de dragoste in plus, atata tot.

Gemeni

Oameni cu doua fete, care iti strica planurile, care nu-si tin gura si iti divulga secretele – asa sunt cunoscuti Gemenii. Dar in realitate, aceasta zodie e diferita de acest sablon.

Aceasta zodie de aer are in cap atatea idei cat pentru doi oameni. Daca nu pare de incredere, motivul este ca au multe, foarte multe lucruri in minte pe care incearca sa le administreze. E ca si cum ai incerca sa inghesui 25 de portii de mancare pe farfuriuta pe care asezi ceasca de cafea. Optimisti si mereu in cautare de noi experiente, Gemenii abia asteapta sa-ti spuna totul despre ei. Aptitudinile lor excelente de comunicare sunt sustinute de planeta care guverneaza aceasta zodie, Mercur. Cea mai vorbareata zodie a horoscopului se numara printre cele mai deschise si mai tolerante semne zodiacale. Capacitatea Gemenilor de adaptare le permite sa empatizeze cu oricine. Si atunci, de ce sa fie tocmai ei atat de aspru judecati?

3 cele mai nerabdatoare zodii: N-au timp de pierdut!

Scorpion

Adesea vazut ca personaj negativ, manat de setea razbunarii, Scorpionul ascunde multe lucruri. Insa nu toate sunt atat de rele cum te-ai astepta.

Sigur, e misterios, dar nu pentru ca ar pune la cale ceva sinistru, ci pentru ca are nevoie sa se simta in siguranta inainte de a se deschide catre cei din jurul sau. Acest semn de apa trebuie privit ca un bloc masiv de gheata – odata ce s-a convins ca esti sincera si de incredere, aspectul sau exterior atat de glacial incepe sa se topeasca si primesti acces in interiorul sau cald si primitor. Scorpionul e atat de intuitiv, incat ai senzatia ca-ti citeste gandurile. Se fereste de flirturi superficiale si e in cautarea unor relatii profunde. Iar cand le gaseste, face orice pentru a-i proteja pe cei la care tine.

Foto: Shutterstock.com.