3 cele mai nerabdatoare zodii: N-au timp de pierdut!

1
De Maria Constantin
30 dec. 2020

Percepem diferit timpul in diverse etape ale vietii noastre si in comparatie cu alte persoane. Asteptarea este o incercare pe care nu toti o suporta usor – cei care sunt nerabdatori din fire o simt ca pe o tortura.

Stim bine ca timpul nu „curge” mereu la fel, nici pentru noi, nici pentru ceilalti: intr-un fel simteam cum trece o zi, cum trece o saptamana, cum zboara un an atunci cand eram copii sau adolescenti, altfel traim acest proces pe masura inaintarii in varsta. Intr-un fel zboara timpul cand suntem ocupati cu „un milion” de sarcini pe cap, altfel trece atunci cand suntem in vacanta.

Perceptia subiectiva asupra timpului ne influenteaza si felul in care ne setam orizontul de asteptare. In general, cu trecerea anilor, oamenii devin mai rabdatori, mai putin dispusi sa se arunce in valtoarea grabei de zi cu zi. Dar ar mai fi ceva: personalitatea fiecarui om sta sub semnul astrelor, asa ca in timp ce unele zodii au o rabdare de fier, altele devin nervoase daca sunt nevoite sa astepte. Iata care sunt cele mai nerabdatoare zodii.

Sagetator

Tot timpul cu un rucsac in spate, cei din aceasta zodie pretuiesc mult libertatea si sunt mai mereu pe picior de plecare. Le place sa-si asume riscuri si sa traiasca experiente cu care sa-si impresioneze mai tarziu nepotii. Sagetatorii nu au timp de pierdut – sunt gata oricand sa se arunce in urmatoarea aventura si fug de orice si de oricine i-ar putea retine.

Varsator

Intelectuali stralucitori, Varsatorii au tendinda de a considera ca le stiu pe toate. Gandesc mult si repede – atat de repede incat simt ca provin dintr-o alta dimensiune. Sunt tot timpul cu un pas inainte, rareori ii prinzi pe picior gresit si, de obicei, isi pierd usor rabdarea cu cei care nu reusesc sa tina pasul cu ideile lor avansate. Varsatorii nu au timp pentru incompetenta, ei sunt ocupati cu contruirea lumii utopice din mintea lor.

Ce speranta are fiecare zodie pentru 2021: Scorpionul stie ce vrea!

Berbec

Rabdarea este o virtute, insa multumirea instantanee este bucuria cea mai mare a unui Berbec. Semn de foc, aceasta zodie actioneaza impulsiv si abordeaza sarcinile in regim de urgenta, asa ca nimic nu scoate mai mult din sarite un Berbec decat un prieten indecis care nu stie la ce film sa se uite impreuna pe Netflix sau prietena care nu se hotaraste deloc ce tinuta sa poarte pentru o banala iesire la mall. Berbecul e construit pentru actiune si nu are chef sa analizeze detaliile. Cu aceasta nerabdare, coroborata cu stilul sau de comunicare direct, izbucnirile nervoase sunt inevitabile. Dar nu-ti face griji, ii trece numaidecat supararea cand soseste coletul mult asteptat.

Foto: Instagram/@dreaming_outloud