Cum s-au schimbat Meghan Markle si Printul Harry dupa nasterea lui Archie

1
De Maria Constantin
29 aug. 2021

Experienta de a deveni parinti le-a oferit ducilor de Sussex puterea de a lupta in interesul copilului lor.

Venirea pe lume a primul lor copil le-a schimbat viata lui Harry si Meghan Markle, dandu-le curaj pentru a infrunta consecintele majore ale despartirii de familia regala britanica si ajutandu-i sa se concentreze mai mult asupra viitorului lor.

Dincolo de consecinte

Nasterea lui Archie, in mai 2019, le-a dat Ducelui si Ducesei de Sussex „energia de a lupta pentru ce este drept pentru ei, indiferent de consecinte”, a declarat pentru People Omid Scobie, coautorul volumului „Finding Freedom; Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”.

People a anuntat ca va publica pe 31 august un nou fragment consistent din acest volum.

Unele dintre aceste consecinte si conflictele care stateau la baza lor au fost evocate anterior in cartea pe care Scobie a scris-o impreuna cu Carolyn Durand, reporter specializat in problemele casei regale britanice.

„Asa cum am vazut, aceste consecinte au fost destul de insemnate”, a mai spus Scobie.

Nimeni nu a stiut ce va urma

Cei doi autori au discutat cu mai multi prieteni si apropiati ai ducilor de Sussex si au documentat tensiunile care i-au determinat pe Harry (36 de ani) si Meghan (40 de ani) sa paraseasca Marea Britanie si sa renunte la indatoririle regale. Nimeni nu a stiut, nici macar ducii de Sussex, unde va duce calea pe care ei au ales-o atunci.

Meghan Markle si Printul Harry, devastati de criza umanitara din Afganistan si Haiti: „Lumea este extrem de fragila“

„Erau destul de speriati de urmarile parasirii si ale provocarii sistemului”, spune Scobie.

O viata implinita

De cand s-au stabilit in California, ducii de Sussex sunt foarte ocupati: ei au devenit parintii unui al doilea copil, o fetita, Lilibet Diana, nascuta in luna iunie si se implica in activitatea organizatiei lor caritabile, Archewell Foundation. Meghan si Harry au semnat, totodata, contracte in valoare de mai multe milioane de dolari pentru realizarea unor documentare si carti.

„Ei spun ca trebuie sa mananci budinca daca vrei sa vezi din ce este facuta si ceea ce vom vedea e acea budinca”, a mai spus Scobie.

Foto: Getty Images