Dragoste la dublu: 3 zodii care pot sa iubeasca doua persoane in acelasi timp

1
De Mara Ionescu
17 mart. 2020

Imagineaza-ti ca va trebui sa-ti petreci intreaga viata alaturi de iubirea vietii tale… si de cealalta iubire a vietii tale.

Daca scenariul ti se pare plauzibil, inseamna ca s-ar putea sa faci parte dintre zodiile care nu pot iubi o singura persoana.

Gemenii, Balanta si Pestii sufera de acest fel de indecizie atunci cand vine vorba despre relatiile romantice.

Expertii sunt de parere ca este posibil sa te indragostesti de doua persoane in acelasi timp. Desi suna scandalos, asta inseamna ca esti deschis catre explorarea propriilor sentimente si emotii. In acelasi timp, zodii ca Taurul si Scorpionul isi canalizeaza intreaga energie catre o singura persoana, pe care cu greu o lasa sa plece.

Astrologie – Top zodii de femei cu caracter frumos

Experienta de a te indragosti de mai multe persoane in acelasi timp a servit ca sursa de inspiratie pentru muzicieni si scriitori, iar absenta angajamentului unidirectional serveste ca pretext pentru multe reality-show-uri de televiziune. 

Dragoste la dublu: acestea sunt zodiile care pot sa iubeasca doua persoane in acelasi timp:

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii au o personalitate complexa. Sunt predispusi sa aiba relatii cu mai multi parteneri in acelasi timp, pentru ca fiecare partener ii ofera posibilitatea de a-si explora o latura diferita a personalitatii. De exemplu, pot fi foarte introvertiti in prezenta unui partener si foarte jucausi si copilarosi in prezenta celuilalt. Desi acest gen de duplicitate sentimentala poate crea probleme, Gemenii gasesc ca acest joc este interesant.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Aflata sub semnul planetei Venus, Balanta inseamna iubire, senzualitate, romantism si celelalte lucruri care dau finete vietii. Pun mare pret pe relatii si parteneriate si ar face orice pentru ca partenerul lor sa se simta special. Iar atunci cand doi oameni le dau atentie in acelasi timp, Balantele nu au cum sa nu se indragosteasca de amandoi. Partea proasta este aceea ca Balantele sunt recunoscute pentru faptul ca nu se pot decide. Si, in vreme de Gemenii nu au nicio problema sa iubeasca doua persoane in acelasi timp, Balanta se va chinui sa aleaga intre cei doi.

Astrologie: Cele mai vigilente versus cele mai inconstiente zodii cand vine vorba de sanatate

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii se pot indragosti de aproape orice persoana pe care o intalnesc. De aceea, este posibil sa se indragosteasca cu usurinta de doua persoane in acelasi timp. Totusi, au si tendinta de a ramane indragostiti mai mult decat este cazul. De aceea, se pot indragosti de o persoana in timp ce inca mai sunt indragostiti de fostul partener.

Foto: Getty Images.