Astrologie: Cele mai vigilente versus cele mai inconstiente zodii cand vine vorba de sanatate

1
De Cristina Tudor
16 mart. 2020

Cum reactioneaza fiecare dintre noi in situatia data sau in altele similare, in care sanatatea ne vulnerabila, depinde si de trasaturile zodiei care ne guverneaza.

In perioada asta un singur subiect sta pe buzele tuturor: coronavirusul. Toata lumea vorbeste despre masuri de protectie, igiena, provizii si altele asemenea. Stim ca trebuie sa fim precauti, sa ne protejam cat putem de bine, dar fara a ne panica inutil sau a deveni paranoici.

Cum reactioneaza fiecare dintre noi in situatia data sau in altele similare, in care sanatatea ne vulnerabila, depinde si de trasaturile zodiei care ne guverneaza. Daca unii sunt echilibrati si cu picioarele pe pamant, altii se afla in pragul atacului de panica sau al crizelor de nervi, iar altii, dimpotriva, se pun in pericol pe ei si pe ceilalti cu teribilismul caracteristic.

TOP 3 zodii vigilente cu sanatatea lor

Rac – pui raul in fata

Daca esti Rac, esti prapastioasa prin natura zodiei. Spiritul tau matern e mai presus de orice si te inarmezi pana-n dinti de indata ce se iveste o situatie care poate deveni periculoasa pentru tine sau pentru cei dragi. Te retragi in carapace la primul semnal de alarma. Probabil ai camara plina, o trusa de medicamente din care nu lipseste nimic si esti pregatita cu remedii de tot felul. Si totusi, scenariul in care toata familia ar trebui sa stea inchisa-n casa si sa se afle in grija si sub supravegherea ta iti provoaca un soi de bucurie. I-ai putea avea pe toti sub observatie si astfel i-ai sti in siguranta. Singurul neajuns sunt emotiile care te coplesesc si iti pot crea o stare de irascibilitate greu de tinut in frau.

Fecioara – cea mai circumspecta

Tu gasesti motive sa-ti faci griji si cand ele nu exista. Daca situatia iti da motive reale sa fii tensionata, atunci de transformi intr-un butoi cu pulbere. Nu suporti nici gandul ca ar putea sa-ti scape lucrurile de sub control, asa ca faci totul ca sa eviti un asemenea scenariu inacceptabil. Stii si tu ca nu poti preveni orice calamitate, dar iti complici existenta incercand si le transmiti si altora panica ta. Probabil ai fost printre primii care si-au facut provizii de mancare si medicamente, iar daca spitalele au ramas in pana de dezinfectante, este pentru ca le-ai cumparat tu pe toate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.