5 motive pentru care el si-a gasit deja pe cineva dupa despartirea de tine

1
De Mara Ionescu
7 mai 2020

Tocmai ce ai iesit dintr-o relatie de lunga durata si tu ai fost cea care i-a pus capat. Aveai asteptari mari ca vei intalni pe cineva nou, ca te vei indragosti… stii povestea. 

Insa ai aflat ca el, fostul tau iubit, si-a gasit deja pe cineva dupa despartirea de tine. De ce el si-a gasit si tu inca nu?

Probabil ca nu vrei s-o recunosti, dar gandul acesta te macina. Ti se pare enervant si nemeritat ca el sa-si fi gasit deja pe altcineva si tu nu. 

5 motive pentru care el si-a gasit deja pe cineva dupa despartirea de tine:

1. Probabil nu stie sa se descurce pe cont propriu

Tu l-ai motivat sa-si gaseasca o cariera? Tu l-ai convins sa nu mai considere un pachet de biscuiti drept masa de pranz? Tu l-ai consolat de fiecare data cand lucrurile nu au mers asa cum si-a dorit? Daca raspunsul este afirmativ, atunci este clar ca nu e in stare sa se descurce de unul singur si are nevoie de sprijinul altcuiva pentru a se mentine pe linia de plutire.

Cum sa fii tu insati si sa iti recapeti increderea dupa o despartire

2. S-a cuplat cu prima ocazie

Probabil ca vestea asta te va soca. Dar atunci cand fostul isi pierde partenera pe care o considera sortita pe veci, singurul lucru pe care-l poate face este sa-si caute o noua partenera. Repede. Ce conteaza ca nu e la fel de interesanta ca tine? Se va multumi cu ce-a gasit doar ca sa te inlocuiasca.

3. Vrea sa te vada suferind

Te uraste pentru ca i-ai dat papucii si vrea sa se razbune pe tine – daca e imatur, e si asta o posibilitate. Si cum nu te poate arunca in groapa cu lei, cea mai la indemana solutie este sa se cupleze cu altcineva. Si, chiar daca nu-l mai iubesti, esti dezamagita sa-l vezi cu cineva asa de repede dupa ce abia v-ati despartit. Iar el stie asta si o foloseste in avantajul sau.

4. A avut noroc

Este posibil sa fi intalnit pe cineva compatibil si are oportunitatea unei relatii frumoase, cu o persoana aparent normala. A avut noroc ca a intalnit-o. Ramane de vazut daca va avea noroc si in relatie.

Cele mai bune filme de vazut dupa o despartire

5. S-a schimbat cu adevarat

Stii si tu ca acesta poate sa fie un motiv pentru care si-a gasit deja pe altcineva dupa despartirea de tine. Am lasat pentru final cea mai rea situatie. Probabil ca te gandesti de cate ori ti-a spus ca se va schimba pentru a salva relatia voastra? Ei, bine, se poate sa fi inteles ca o relatie nu poate dura decat daca respecta nevoile ambilor parteneri. Poate ca in sfarsit se gandeste la viitor si la ce are de facut. In acest caz, nu-ti ramane decat sa te minunezi si sa mergi mai departe. Nu e sfarsitul lumii, chiar daca fostul si-a gasit pe altcineva inaintea ta. De fapt, este inceputul unei lumi noi.

Foto: Unsplash.com