3 zodii care vor avea o saptamana grea incepand din 27 septembrie, pana pe 3 octombrie

1
De Maria Constantin
28 sept. 2021

Viata poate deveni mai grea in aceasta saptamana pentru cateva zodii. Astrele ne dezvaluie cine va avea surprize neplacute.

Inainte de toate, chiar daca totul merge prost, nu trebuie sa ne imaginam ca totul e pierdut. Ceea ce se intampla in aceasta saptamana reprezinta mai degraba un semnal de alarma pentru cateva zodii.

Luni, 27 septembrie, Mercur este retrograd, proces care poate face ca aceasta saptamana sa se dovedeasca mai dificila pentru unele zodii.

Berbec

S-ar putea sa descoperi ca te plictisesti de moarte, orice ai face, si iti este peste putinta sa mai continui. Asta te indeamna la revolta si, implicit, la autodistrugere – vrei sa pui capat situatiei, dar fiindca nu poti sa pui degetul pe rana, mai mult iti faci rau singura.

Esti 100% nemultumita si totusi nu stii ce-ti displace cel mai mult, asa ca vei continua sa distrugi lucrurile din viata ta. E un cerc vicios pe care va trebui sa-l explorezi daca vrei sa-ti gasesti linistea.

Gemeni

N-ai nicio problema legata de stima de sine, nu ai indoieli, asa ca o saptamana ca asta te va zgaltai serios. E posibil sa fie ceva legat de serviciu – poate astepti vesti bune despre proiect, insa nu afli nimic nou, iar asta te scoate din minti. Nu mai vrei sa astepti, vrei sa treci la actiune acum.

Saptamana aceasta acumulezi multa frustrare din cauza incapacitatii unora de a lua o decizie care iti afecteaza viata. Sa astepti ca altii sa decida ce vei face e cel mai mare cosmar pentru tine.

3 zodii care vor avea o saptamana grozava incepand din 20 septembrie

Sagetator

Dupa ce ai stat o vreme departe de retelele de socializare, descoperi ca singurul lucru pe care il ai de facut este sa vezi ce mai e nou pe Facebook. Totusi, ideea de a-ti asigura divertismentul folosind retelele de socializare e pur si simplu sub nivelul tau.

Bazeaza-te pe natura saptamana asta, fiindca altfel vei fi coplesita de depresie si de parerile vanturate pe retelele de socializare. Daca vrei sa scapi cat mai putin sifonata din aceasta saptamana grea, stai departe de galagie!

Foto: Pexels.com