3 zodii care vor avea o saptamana grozava incepand din 20 septembrie

1
De Maria Constantin
21 sept. 2021

Mai multe miscari ale astrelor aduc o saptamana perfecta, in care totul merge snur pentru cateva zodii norocoase.

Luna Plina are intotdeauna ceva special, iar pentru unii inseamna speranta si promisiunea a ceva bun. Iar cand Luna e in triunghi cu Venus si Mercur intra in conjunctie cu Jupiter, experientele pozitive nu ocolesc viata romantica. Va fi o saptamana buna pentru aceste trei zodii:

Taur

Esti pragmatica si spirituala in acelasi timp. Stii ce vrei, dar simti ca ai nevoie de un impuls cosmic in aceasta saptamana. Luna e de partea ta, asa ca poti sa-ti pui in aplicare cele mai pretioase dorinte. Mercur in conjunctie cu Jupiter iti ofera tot spatiul de care ai nevoie ca sa te exprimi.

Fecioara

E ziua cuiva saptamana asta, iar acel om fericit esti tu. In general incerci sa nu dai importanta evenimentelor de acest gen, insa iti doresti o aniversare frumoasa si vrei ca oamenii sa-ti acorde atentie saptamana asta. Esti aproape de a obtine ceea ce iti doresti, pentru ca lumea te iubeste. Firea ta sceptica va fi coplesita de sentimentul ca saptamana asta este cea mai tare din viata ta.

Ce ii trebuie fiecarei zodii pentru a se simti implinita: Bani, prietenie, succes sau siguranta?

Scorpion

Cand Luna se afla in Berbec, esti in siguranta, dar cand e Luna Plina in Berbec e ca si cum ai primi cheile imparatiei: ai tot ce vrei, cand vrei. Usile oportunitatilor ti se deschid in aceasta saptamana si tu stii bine sa profiti la maximum. Vei avea un moment exceptional saptamana asta – o surpriza te va uimi. Desi nu-i sta in fire unui Scorpion sa-si arate latura sensibila, un sentiment de gratitudine si de modestie pune stapanire pe tine.

Foto: Unsplash.com