3 zodii care vor avea o surpriza: Mercur retrograd le aduce inapoi un fost iubit

1
De Maria Constantin
6 feb. 2021

Mercur retrograd are aceasta putere – sa-ti aduca inapoi un fost partener, fie ca iti doresti sau nu asta.

Mercur este retrograd in Varsator din 29 ianuarie si intra in Pesti pe 18 februarie. Asta inseamna ca vom trece prin doi poli opusi, de independenta si de conectare, in special in ceea ce priveste dragostea.

De obicei, cand ne gandim la fostul, speram sa nu fie tot cel de care ne-am despartit, dar realitatea e ca, adesea, acesta este neschimbat.

Fiind o planeta care ne predispune la reflectii asupra deciziilor si alegerilor noastre din trecut, Mercur ne poate face sa ne reevaluam sentimentele. Mercur retrograd are aceasta putere divina de a ne face sa reevaluam o relatie care n-ar fi trebuit sa se incheie, scrie Your Tango.

Trei zodii au, insa, sanse mai mari sa se trezeasca „la usa” cu o mai veche cunostinta – un fost partener, fie isi doresc sau nu acest lucru.

Pesti

Urmatoarele saptamani vor aduce o edificare a vietii noastre sentimentale si a relatiilor, ceea ce inseamna ca sunt sanse mari sa primesti vesti de la un fost iubit.

Pestii guverneaza a 12-a casa a secretelor, ceea ce inseamna ca stapanesc tot ce se ascunde dincolo de suprafata, inclusiv vise, sentimente, dorinte si chiar temeri. Retine ca de data asta trebuie sa te asiguri ca lucrurile vor fi altfel daca ii dai a doua sansa fostului tau iubit.

Leu

Ca zodie care iubeste aventurile si relatiile pasagere, tinzi sa omiti legaturile de durata pentru ca nu asta cauti. Intotdeauna ai avut carisma, dar in saptamana in care Mercur devine retrograd vei deveni si mai seducatoare, astfel ca sunt sanse mari ca o poza a ta de pe retelele de socializare sa-i ramana in minte unui fost iubit.

Intr-un fel sau altul, o iubire din trecut se va intoarce in urmatoarele saptamani. Desi esti constienta ca ar trebui sa te straduiesti mai mult pentru a face sa mearga o relatie incheiata, uneori merita efortul, mai ales daca partenerul e dispus sa lucreze la iubirea voastra impreuna cu tine.

Cum te descurci intr-o relatie de iubire complicata, in functie de elementul zodiei tale

Balanta

Esti un semn de aer, asa ca vei resimti mai puternic ca oricand acest Mercur retrograd. Desi la suprafata pari o fire foarte logica si pragmatica, in adancul inimii tale esti foarte romantica. Pe undeva, e normal, fiindca Balanta guverneaza a saptea casa a astrologiei, cea care reprezinta relatiile, inclusiv casatoria.

Una dintre cele mai importante lectii pe care se pare ca tot incerci sa o inveti este ca dragostea nu e niciodata logica. Iar aici poate sa apara un fost iubit, doar ca nu va fi o alta relatie, de la zero, ci una bazata pe mai multa implicare.

Nu ignora un partener, mai ales un fost, care teoretic pare o alegere gresita. In dragoste nu conteaza ce-ti spune mintea, pentru ca inima stie adevarul. Intreaba-te daca relatia voastra mai poate fi salvata.

Foto: Getty Images.