Cum te descurci intr-o relatie de iubire complicata, in functie de elementul zodiei tale

1
De Maria Constantin
31 ian. 2021

Relatiile complicate se pot termina oricand sau se pot alimenta la nesfarsit din puseele ciclice de tensiune. Scenariul depinde si de elementul primordial al fiecarei zodii.

O relatie incinsa, cu suisuri si coborasuri, e predispusa la un sfarsit tensionat, insa nu este scris in stele ca trebuie sa urmeze un scenariu anume, dimpotriva. Elementul definitoriu al fiecarei zodii influenteaza atitudinea acestora atunci cand sunt implicate intr-o relatie complicata.

Aer
Varsator, Gemeni, Balanta

Cele trei zodii sunt maestre ale comunicarii. Ele au o relatie buna cand gasesc pe cineva care sa inteleaga ca atunci cand survine o cearta, comunicarea este cheia. Zodiile de aer isi pastreaza vie relatia explicandu-i totul cu sinceritate partenerului atunci cand situatia o impune. Varsatorul, Gemenii si Balanta sunt, probabil, singurele care isi pun in discutie problemele, in loc sa aleaga tacerea si raceala.

Apa
Pesti, Rac, Scorpion

Aceste zodii duc conceptul de emotie la alt nivel, intrucat semnele de apa sunt atrase de persoanele care simt nevoia unei legaturi stranse cu ele. Pentru ele, o relatie de succes este una in care partenerul stie tot ce gandesc, in care ambele parti au o legatura stransa. Zodiile de apa se indragostesc cel mai greu si cred ca iubirea trebuie sa stea la baza oricarei relatii in care se implica, altfel nu va merge niciodata.

Pamant
Capricorn, Taur, Fecioara

Firi practice, cei din aceste zodii au relatii de succes pentru ca stiu cum sa le faca sa mearga, in cel mai practic mod cu putinta. Nativii din aceste zodii sunt atrasi de persoanele care apreciaza toate micile lucruri pe care le fac – cele care apreciaza ca spala vasele, care gandesc la fel cand stabilesc bugetul de cheltuieli si care au grija la tot ce ar putea surveni neprevazut in viata. Capricornul, Taurul si Fecioara sunt genul care stiu despre toate reducerile la magazinul preferat, cum sa reduca factura la energia electrica si cum sa faca fata prin planificarea strategica si logica oricarei situatii neasteptate. Se potrivesc, deci pot trece peste neintelegerile din relatia lor.

Zodiile care nu sufera mult dupa o despartire: Cum reusesc sa treaca mai departe

Foc
Berbec, Leu, Sagetator

Aceste zodii se potrivesc cu persoane care pot tine ritmul cu ele, care pot demonstra ca sunt la fel de puternice. Berbecul, Leul si Sagetatorul cauta parteneri egali, intrucat cred in relatiile bazate pe principiul 50/50. Sunt zodii competitive, asa ca atunci cand isi cauta partenerul ideal, vor ca acesta sa intruneasca aceasta caracteristica. Totodata, nativii din aceste zodii isi sustin partenerul chiar daca acesta are o idee ce pare nebuneasca sau greu de pus in practica si sunt mandri de tot ceea ce realizeaza acesta – sprijinul lor este neconditionat.

Foto: Unsplash.com