Zodiile care nu sufera mult dupa o despartire: Cum reusesc sa treaca mai departe

1
De Maria Constantin
23 ian. 2021

Despartirea lasa un gol in suflet. Dar aceste zodii reusesc sa mearga mai departe.

Cand o relatie ajunge la final, e aproape imposibil sa nu sufere nimeni – de cele mai multe ori, chiar daca este o decizie luata de comun acord, se fac simtite regretele, durerea, disperarea. Oamenii supravietuiesc in mod diferit dupa un „cataclism sentimental”, dar exista persoane care au puterea de a merge mai departe pe drumul lor.

Mare parte din aceasta forta este generata de semnul lor zodiacal. Astrele ne arata care sunt zodiile ce nu sufera dupa o despartire si cum reusesc sa treaca peste destramarea unei relatii.

Sagetator

Nu poti sa tii un Sagetator pe loc! Adevarul e ca in timp ce tu poti sa simti ca s-a sfarsit lumea dupa terminarea unei relatii, Sagetatorul are puterea de a privi partea buna a lucrurilor. Ii place sa exploreze noi cai si sa cunoasca alti oameni, asa ca nu va dura mult pentru a gasi un motiv ca sa mearga inainte. Lumea nu se opreste; nici Sagetatorul.

Leu

Va fi ranita mandria lui? Absolut. Dar aceeasi mandrie il va impinge inainte mai repede decat s-ar astepta oricine. Leul nu va sta singur ca sa-si linga ranile si sa se tot gandeasca ce n-a mers bine – el va trece mai departe si se va bucura de libertatea regasita. Leul isi cunoaste valorea si refuza sa lase fosta relatie sa-l tina pe loc.

Capricorn

Cand te afli intr-o relatie, incerci sa-i dai partenerului tot ce ai mai bun. Tinand cont ca nu-ti place sa pierzi timpul, vei investi mult in relatie. Dar cand s-a terminat, s-a terminat. Nu-ti place sa privesti inapoi si cu siguranta nu va fi complicat pentru tine sa te indrepti spre ceva nou, chiar daca nou inseamna un proiect sau un obiectiv in loc de o persoana. Refuzi sa mai pierzi energie ocupandu-te cu o relatie care s-a incheiat – iti inveti lectia si mergi mai departe.

Varsator

Varsatorul nu este lipsit de inima, dimpotriva, se simte devastat dupa despartirea de cineva la care a tinut mult. Dar nici n-o sa piarda timpul plangand intruna dupa cineva cu care nu mai este. In loc sa ramana coplesit de emotii, Varsatorul isi va aduna toata tristetea si cauta sa scoata ceva din ea. Nu are nevoie sa gaseasca imediat pe altcineva – stie ca daca e sa mearga, va gasi persoana potrivita.

3 zodii care nu pot sa tina un secret: Ai grija ce le spui!

Gemeni

Gemenii pot fi parteneri devotati, loiali si atasati cand au o relatie. Dar daca survine despartirea, nu pierd vremea. De obicei, iau in calcul celelalte optiuni inainte sa se aseze praful. Gemenii vad in mod natural toate posibilitatile pe care le au. Chiar daca au inima franta, merg inainte cu o mentalitate pozitiva si exploreaza ceea ce se afla in calea lor. Inainte sa-si dea seama, nici nu-si vor mai aminti de ce erau asa suparati la inceput.

Berbec

Aceasta zodie nu se sfieste sa-si arate suferinta dupa incheierea unei relatii, dar asta nu inseamna ca va jeli mult timp. Intr-un fel sau altul, va gasi o cale pentru a-si tempera sentimentele si odata ce reuseste asta, va simti ca i s-a luat o piatra de pe inima. Nu-i place sa piarda timpul privind spre trecut si e gata sa se concentreze pe viitor. Berbecul se va baza pe sprijinul prietenilor si se va bucura de libertate, gata de o noua aventura, chiar daca inca mai sufera.

Foto: Unsplash.com.