3 zodii care nu pot sa tina un secret: Ai grija ce le spui!

1
De Maria Constantin
20 ian. 2021

Oamenii de incredere sunt greu de gasit. Astrele ne arata de cine trebuie sa ne ferim cand avem secrete.

Exista oameni carora le poti incredinta chiar si cele mai mari secrete – te poti baza pe ei cu ochii inchisi. Dar in jurul fiecaruia dintre noi se afla si persoane care iti pot ruina viata daca le incredintezi o informatie pe care vrei sa nu o afle toata lumea.

Pana la urma, de ce unii sunt foarte discreti, iar altii atat de neglijenti cand afla secretele unor oameni? Raspunsul ar putea fi oferit de zodia fiecaruia, scrie PureWow. Iata care sunt zodiile care nu pot sa tina un secret si de care e bine sa te feresti cand ai ceva de ascuns:

Sagetator

Fiind filosoful horoscopului, Sagetatorul e mai putin preocupat de fapte si mai interesat de adevar. Fire vibranta, intensa si carismatica, este recunoscut pentru talentul sau de a povesti si de a exagera. Ai grija sa nu-i spui ceva confidential – daca e o poveste destul de buna, o va spune si altora!

Gemeni

Gemenii sunt maestrii barfelor, asa ca nu-si pot tine gura. Zodie guvernata de planeta Mercur, simbolul mesagerului, simte o nevoie acuta de a comunica si de a imprastia vestile. E drept ca Gemenii sunt sufletul petrecerii, insa nu poti conta pe ei cand planuiesti o surpriza. Nu pentru ca si-ar dori sa distruga viata cuiva, ci pentru ca pur si simplu le place sa joace doar dupa regulile lor. Sunt atenti cu informatiile sensibile, dar asta pana cand dau de o petrecere – acolo imprastie tot ce stiu.

Cele mai detestate zodii: Ce se ascunde in spatele imaginii lor negative

Fecioara

Alta zodie guvernata de Mercur, Fecioara adora sa vorbeasca. Ca si Pestii, tinde sa se implice in vietile altora. Insa daca Pestii pot fi tacuti ca un mormant in vine vorba de secrete, Fecioara nu se poate abtine. Daca trebuie sa te ajute, trebuie sa accepti ca o va face in felul sau, iar daca faci greseala de a i te opune, are grija sa le explice tuturor ca tu ai dat gres. Asta include si dezvaluirea secretelor daca acest lucru o ajuta sa se faca inteleasa.

Foto: Unsplash.com.