In vizita la Maria Lucia Hohan

1
De Andreea Raicu
11 oct. 2012

In weekend merg la o nunta. M-am uitat in dressing si nu m-a inspirat nicio rochie, asa ca m-am hotarat sa port una noua. Am sunat-o pe Maria Lucia Hohan pentru ca stiam ca tocmai se intorsese de la New York si Paris cu noile colectii. Eram tare curioasa sa le vad plus ca-mi era dor de ea.

Ador sa merg in showroom-ul ei. Am probat tot felul de rochii una mai frumoasa ca alta si-n final mi-am ales una intr-o culoare diferita de tot ce am purtat pana acum.  Ma bucur sa ma vad cu Maria. Ne stim de mult timp. Am cunoscut-o la inceputurile ei, in urma cu 9 ani, in atelierul pe care-l avea la parterul casei in care locuia. Ne-am imprietenit pe loc. Era vesela, relaxata, cu un simt al umorului extrem de special si un om foarte frumos. Ma bucur ca dupa atatia ani si succesul pe care-l are, a ramas aceeasi persoana pe care am cunoscut-o in micutul atelier in care mergeam destul de des.
De fiecare data cand facea ceva nou de abia asteptam sa port in emisiune, iar ea era asa de fericita. Ii spunea mamei ei sa se uite seara la televizor ca Andreea Raicu poarta ceva creat de ea. Asa ii spune si acum doar ca lucrurile s-au schimbat. Acum mama ei se uita la Jennifer Lopez, Eva Longoria, Lana del Rey, Kelly Osbourne, Selena Gomez, Nicole Richie sau Taylor Swift. Ma bucur enorm pentru ea si pentru ce a reusit. Ma bucur pentru ca a muncit mult si si-a implinit visul. Ma bucur ca micutul ei atelier s-a transformat intr-o fabrica, iar rochiile ei defileaza pe covorul rosu al celor mai importante evenimente si se vand peste tot in lume.