Am relansat Tssshirt by Andreea Raicu!

1
De Andreea Raicu
7 nov. 2013

Sunt fericita ca dupa mult timp am relansat Tssshirt by Andreea Raicu, linia de tricouri inscriptionate facuta in urma cu 5 ani. N-am vrut sa renunt niciodata la ea, dar mereu au fost alte proiecte care m-au impiedicat sa-mi canalizez energia catre Tssshirt.

E o linie cu o incarcatura emotionala mare pentru mine. Ea a fost lansata intr un moment foarte greu din viata mea, un moment pe care nu il voi uita niciodata. Acela in care unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea se zbatea intre viata si moarte. A fost o perioada foarte lunga pe care am petrecut-o la Spitalul de Urgenta alaturi de Buni a mea. Petrecerea de lansare a fost unul dintre putinele momente in care am parasit spitalul cu frica cumplita la gandul ca ar putea sa plece in timpul in care eu nu eram acolo, dar nu a facut-o. Stia cat este de important pentru mine si a avut grija de mine si m-a asteptat.

Imi amintesc cat de mult m-au ajutat toti oamenii dragi care mi-au fost alaturi atunci. Au venit atat de multi incat si acum, cand imi amintesc, imi dau lacrimile.

Am decis sa dedic aceasa colectie lui Buni a mea pe care am iubit-o enorm si cu care am avut o legatura extrem de speciala. A trait 97 de ani, a avut o viata incredibila si m-a invatat foarte multe dintre lucrurile care m-au ajutat sa devin ceea ce sunt azi.

In ultima vreme am fost des intrebata ce se mai intampla cu Tssshirt. Asa ca la inceputul acestui an m-am decis sa relansez linia in amintirea bunicii mele. Am reluat mesajele care s-au bucurat de popularitate; sunt mesaje vesele, optimiste care-mi amintesc de spiritul ei pozitiv. In plus, sunt foarte bucuroasa ca tanarul designer Ancuta Sarca mi s-a alaturat in acest proiect si a surprins foarte bine in grafica pe care o semneaza esenta acestei colectii. Iar colaborarea noastra continua, asa ca vor urma noi modele.

De abia astept sa imi spuneti parerea voastra.