Berlin

1
De Andreea Raicu
24 ian. 2011

Mi-a placut la Berlin! M-am simit bine in ciuda faptului ca niste apropiati mi-au spus ca la cum ma cunosc e greu de crezut ca imi va placea prea mult. Ei bine, s-au inselat! Am avut cateva zile frumoase. Singurul lucru destul de neprietenos a fost frigul. Extrem de frig.

In rest, un oras frumos cu cladiri minunate, muzee interesante, povesti si lucruri de aflat, restaurante si cafenele frumoase si oameni zambitori. Daca nu ati fost, eu zis sa treceti Berlinul pe lista voastra de calatorii, dar mai spre vara.

Dar motivul pentru care am ajuns la Berlin este Fashion Week desfasurat in acest oras.
Va spuneam ca sunt mandra ca in cadrul acestui eveniment au fost si designeri romani. O delegatie de creatori sprijinita de Asociatia FIT din care au facut parte Irina Schrotter, Mihaela Glavan, Andreea Musat, Lucian Broscatean, Alina Botea, Angela Vasiliu… si Stephan Pelger.

Cei 6 designeri au avut prezentare joi si din pacate, nu am reusit sa ajung, dar am auzit numai lucruri foarte bune ceea ce m-a bucurat enorm. Stephan in schimb, a fost sambata, in ultima zi a evenimentului si am putut sa fiu alaturi de el.

Emotii mari. Era pentru prima oara cand participa la Saptamana Modei de la Berlin. Lume importanta si presa de specialitate au venit sa vada creatiile semnate de Stephan . Si multi prieteni din Romania s-au organizat sa fie alaturi de el. Inainte de prezentare am mers backstage. Totul era pregatit, fetele machiate si coafate, hainele gata sa fie imbracate. Totul era aranjat la minut ca doar suntem in Germania. Cum era Stephan? Terminat de emotie

Am mers in sala cu toata lumea. S-au inchis usile si a inceput showul. Aplauze, aprecieri si urale. A fost bine. Foarte bine!