Concluzii de la prima Conferinta Traieste Frumos!

1
De Andreea Raicu
29 oct. 2014

Aseara a avut loc prima dintre cele 12 editii ale conferintelor Traieste Frumos. Sunt atat de fericita si recunoascatoare incat abia o astept pe urmatoarea!

Ca sa va povestesc cum a fost aseara, la conferinta Cunoaste-te. Accepta-te. Iubeste-te am tot incercat sa gasesc niste cuvinte potrivite. Citindu-le veti spune probabil ca sunt niste cuvinte mari. Dar eu nu cred nici in cuvinte mari, nici in cuvinte mici, ci in ganduri si sentimente care se imbraca, cand se astern pe hartie, in litere.

Si credeti-ma, litera cu litera, ca sunt un om fericit!
Conferinta este pentru mine un motiv de mare bucurie, imi da curaj si speranta, ma face sa multumesc, fie si doar in gand, pentru ca am avut prilejul sa stau cateva ore in compania unor femei incredibile, precum participantele de aseara.

Modul in care ma priveau cand vorbeam, zambetele lor atat de… adevarate, murmurul uimit cu care acompaniau nu tocmai cele mai vesele povesti pe care le-am spus si rasetele de raspuns la momentele cand auzeau ca totusi am gasit o solutie pentru tristele intamplari, curajul cu care si-au deschis sufletul in fata noastra, a mea si a celorlalte participante, dorinta de a impartasi din experientele lor, disponibilitatea de a gasi o rezolvare, cuvintele minunate pe care mi le-au spus la finalul conferintei… toate acestea m-au emotionat teribil!

Dialogul din priviri

Aseara am simtit cat de mult ma implineste sa impartasesc cu oamenii din jurul meu experientele prin care am trecut. Atentia pe care mi-au acordat-o toate acele femei minunate e coplesitoare aproape, dar e si un motiv de curaj! Pentru ca da, aseara am castigat foarte mult: curajul de a-mi pune visele in aplicare (nu a fost usor sa ma hotarasc sa incep aceste conferinte, dar acum ma felicit ca am facut-o!!!), incredere, speranta, optimism, forta, e-ner-gi-e!!!

Nu a fost usor sa incep aceste conferinte

Efectiv mi-am umplut inima cu energie aseara pentru ca m-am aflat intr-o sala plina cu femei care nu au venit doar sa ne asculte pe mine si pe invitata mea, Dana Maria Andrei, ci au venit cu sufletul deschis sa invatam una de la cealalta ca ceea ce ne ajuta cel mai mult in viata e increderea ca totul va fi bine! Aseara nu a fost bine, a fost minunat! Eu am trecut prin niste momente dificile in viata si faptul ca le-am putut fi aseara alaturi acelor femei care la randul lor aveau dileme si framantari si suferinte imi arata ca nicio durere nu e in zadar.

Final si de la capat

La final, dupa ce conferinta se terminase, a venit la mine o tanara ca sa-si ia “La revedere!” si, de fapt, a facut mult mai mult decat atat. Mi-a multumit intr-un mod atat de simplu si de frumos incat m-a lasat fara cuvinte. “Andreea, iti multumesc ca mi-ai amintit cat de important e sa cred in mine. Ma pierdusem si in seara asta m-am gasit!”, mi-a spus si ne-am strans mainile. Pentru genul asta de intamplari sunt recunoscatoare si fericita!

Asadar, va multumesc dragelor ca ati fost alaturi de noi aseara! Multumesc Dana-Maria Andrei pentru ca, desi erai racita, ai adus atata caldura si intelepciune, multumesc pentru ideile tale minunate si pentru ca ne explici atat de clar cum putem fi mai bune! Multumesc si echipei mele mici si inimoase! Si celor de la Juice It care ne-au fost alaturi cu sucuri naturale.

Abia astept cea de-a doua conferinta. Pe 11 noiembrie vom vorbi despre Nutritia Constienta si sunt foarte, foarte nerabdatoare sa ne vedem! Va puteti inscrie aici. Locurile sunt, din pacate, limitate.

Love,
A.