Cum a fost la lansarea cartii Mananca si arata bine!

1
De Andreea Raicu
4 oct. 2012

Daca nu ati apucat sa vedeti transmisia live de la lansarea cartii mele, Mananca si arata bine!, va invit sa descoperiti putin din atmosfera de la eveniment citind cateva ganduri pe care le-am scris la cald.

Trebuie sa va spun ca am fost coplesita de emotii pentru ca am gatit pentru prima oara in fata a mai bine de 100 de persoane: jurnalisti, bloggeri, fotografi, persoane publice, prieteni, familie. Am pregatit doua dintre preparatele cele mai rapide din carte – supa rece de castraveti si dovlecei cu branza de capra si m-am bucurat mult cand am vazut cat de incantati au fost invitatii mei. Asta m-a asigurat o data in plus ca retetele prezentate in cartea Mananca si arata bine! sunt o surpriza placuta chiar si pentru cei care nu au un regim vegetarian.

Asta am si urmarit strangand laolalta aceste retete pe care le-am descoperit in calatorii sau pe care le-am aflat de la prieteni: sa-i inspir pe cei care vor sa duca un stil de viata sanatos. Sa le vin in ajutor cu preparate care nu se fac greu dar care sunt foarte gustoase si contin ingrediente cu multiple beneficii pentru sanatate, fiind gatite cu grija, astfel incat sa-si mentina savoarea si calitatile.

Sectiunile cartii cuprind peste 100 de retete sanatoase si apetisante

In cele 5 sectiuni ale cartii – Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Sucuri si smoothie-uri – sunt cuprinse peste 100 de retete, cu specificatii despre valoare energetica a fiecarei portii, in asa fel incat, oricine doreste sa-si faca un program alimentar sanatos, va avea la indemana toate informatiile de care are nevoie. Am fost foarte incantata sa colaborez pentru aceasta carte cu Dr. Anda Avramescu, nutritionista care imi este alaturi de mai bine de 4 ani, de cand am renuntat la carne si onorata sa am in aceasta carte o prefata semnata de Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi.

M-am bucurat sa am alaturi de mine partenerii de la Fares Orastie care m-au ajutat sa scot aceasta carte, prieteni vechi, jurnalisti si colegi din televiziune printre care  s-au numarat Roxana Voloseniuc (redactor-sef Elle Romania), Gabriela Vranceanu Firea, Carmen Bruma, Amalia Nastase, Camelia Sucu, Cristina Stanciulescu ( publisher Ringier Romania), Mara Stroe (redactor-sef Marie Claire Romania), Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Roxana Iliescu, Ruxandra Hurezeanu, Mihaela Glavan, Iulia Vantur, Mihai Gadea, Livia DilaDana si Stephane Maitec, Corina Barladeanu.

Pretul unei carti este de 59.90 Ron si poate fi cumparata de pe site-ul www.andreearaicu.ro si de pe magazinul on-line gazduit de pagina Facebook de persoana publica Andreea Raicu

Foto: Cristian Duminecioiu