“Cum de esti asa fericita?” – SUNT!

1
De Andreea Raicu
11 sept. 2015

Aud deseori aceasta intrebare si mereu simt si scepticismul din ochii celor care mi-o adreseaza. Sunt “asa fericita” pentru ca am ajuns sa ma cunosc foarte bine si sa-mi calibrez asteptarile in functie de realitate!

In ultima vreme, tot mai multe cunostinte – chiar si prietenii – ma intreaba ce s-a intamplat in viata mea de sunt atat de schimbata. Ce anume a produs aceasta transformare? Iar intrebarile din partea lor sunt multe si mereu cu acelasi ton de surprindere: “De ce esti mereu binedispusa? Tu nu te enervezi niciodata? Cum ai puterea sa accepti oamenii asa cum sunt si ce se intampla in jurul tau fara sa judeci? De ce zambesti mereu? Cum de esti asa fericita? Cand ai timp sa le rezolvi pe toate? Tu nu obosesti? De unde ai atata energie? Tu chiar nu te plangi niciodata?”… Sunt doar cateva intrebari pe care, nu exagerez, le aud zi de zi.

Iar lista este si mai lunga cand vine voba de alimentatia mea si de modul in care reusesc sa ma mentin in forma de atatia ani. “Cum reusesti sa mananci atata fara sa te ingrasi? Nu-ti este greu sa respecti ani la rand un regim alimentar? Cum reusesti sa nu mananci haotic in conditiile in care ai un program foarte incarcat? Nu te-ai plictisit sa faci sport de atata timp? Ce ti-ai facut la ten de e asa luminos?” si cred ca as putea sa continui asa la nesfarsit.

Stiu ca pare greu de crezut, dar raspunsul, la toate aceste intrebari, este unul singur: mi-am gasit echilibrul. Pentru foarte multe persoane, viata mea pare una roz si lipsita de griji, dar nu asa stau lucrurile. Am avut multe cumpene si nu de putine ori m-am simtit coplesita de probleme.

Lungul drum al “noptii” catre “zi”

Nu spun ca este usor sa-ti gasesti echilibrul si nici ca acum, dupa ce mi l-am gasit, nu mai am nimic de facut. Nu, aici vorbesc despre o munca, o munca pe care o fac constant, pe care o voi face mereu. Insa, toate acestea mi-au schimbat radical viata. Acum, pot sa afirm ca sunt un alt om. Acum, dupa ce am iesit din zona de confort, am descoperit lucruri noi despre mine. Acum sunt o alta Andreea. Mai calda, intelegatoare, rabdatoare, pozitiva, mereu cu zambetul pe buze, atenta la cei din jurul meu si la nevoile lor, prezenta.

Si pentru ca toate aceste lucruri mi-au schimbat viata in bine, imi doresc sa stie cat mai multa lume ce anume a produs aceasta transformare. Cum am reusit sa-mi gasesc echilibrul si, mai ales, de ce sunt mereu atat de fericita. Pentru ca, recunosc, aceasta este intrebarea pe care o aud cel mai des. “Tu de esti mereu asa de fericita?” Pentru ca eu chiar sunt fericita!

Povestea transformarilor prin care am trecut, a clipelor cand credeam, cu adevarat, ca nu imi mai gasesc rostul, apoi revelatia adevarului, povestea traseului pe care l-am parcurs de la Andreea din trecut, cea tematoare si mereu atenta la cei din jur, la Andreea din prezent, cea increzatoare si atenta mai ales la ea, o sa o spun detaliat pe 24 septembrie, incepand cu ora 18:30, la conferinta “Cum sa ai o viata echilibrata si frumoasa”, pe care o voi tine la Connect Hub. Va puteti lua bilete de aici!

Va astept cu drag!!!
Love,
A.