Despre atmosfera de la London Fashion Week

1
De Andreea Raicu
19 feb. 2013

Au fost 3 zile pline la London Fashion Week in care am trait cat pentru o saptamana. Am vazut lucruri speciale cum numai intr-un loc ca asta gasesti, am intalnit oameni influenti din lumea modei britanice si internationale, am aflat atat de multe lucruri… si m-am intors plina de informatii si frumos.

Mi-ar placea sa va pot reda fidel atmosfera dinainte de showuri, din timpul si de dupa prezentari, dar e greu de descris in cuvinte energia de acolo. Totul vibreaza. Cum va spuneam si zilele trecute, e o lume plina de culoare, atat de multi oameni care au o singura preocupare in aceasta perioada: moda. Inainte de prezentari e un adevarat spectacol de fiecare data. E plin de bloggeri, jurnalisti si fotografi care asteapta sa imortalizeze cele mai frumoase, speciale, excentrice tinute. Intalnesti fotografi cunoscuti de streetsyle de la Vogue, Marie Claire, Elle, Grazia, Style.com. I-am vazut pe Scott Schuman/Sartorialist, pe Judith Watt (istoricul de moda), pe Tommy Tom/InStyle, pe Guerre/Marie Claire, pe Diego Zuko/ Harper’s Bazaar… Ultimii doi, fotografi renumiti de streetstyle, m-au surprins chiar inainte sa intru la showuri.

Sper sa descoperiti mai mult din atmosfera incredibila de la London Fashion Week in fotografiile realizate de Nagy Laszlo (www.stilmasculin.ro), oricum, revin zilele astea cu mai multe imagini!

Locatiile in care se tin prezentarile arata superb, totul este organizat incredibil, fiecare isi stie locul, totul incepe la timp, nimeni nu se inghesuie, iar cei care vin acolo chiar sunt interesati de moda! Am ajuns doar la Christopher Kane si Antonio Berardi, dar am vazut si colectia capsula inspirata de Peroni Nastro Azzurro pe care Antonio Berardi a creat-o pentru primavara/vara 2013. Este o colectie unisex, disponibilă la nivel global in acest sezon si contine trei articole principale care definesc stilul estival: o geanta voluminoasa de lux, o jachetă sic si o pereche de ochelari eleganti de soare. Arata foarte bine!