Festivalul Brazilor de Craciun – sansa copiilor

1
De Andreea Raicu
6 dec. 2014

La editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun s-au strans 280.000 de euro, suma care va ajunge la micutii de care se ocupa organizatia Salvati Copiii.

Am prezentat de-a lungul timpului o multime de gale si am fost prezenta la foarte multe evenimente caritabile. Pe 4 decembrie insa, la cea de-a 14 editie a Festivalului Brazilor de Craciun, am fost coplesita de generozitatea de care au dat dovada toti cei peste 250 de invitati la gala. 280.000 de euro – cu 80 la suta mai mult decat anul trecut! – vor ajunge la copiii integrati in programele derulate de organizatia Salvati Copiii prin bunavointa oamenilor prezenti aseara in incinta Stejarii Country Club, noua gazda a evenimentului.

Banii, stransi din bilete de tombola, sponsorizari si licitatia celor 24 de brazi creati special pentru gala vor sprijini programele de educatie si sanatate dedicate micutilor a caror copilarie e umbrita de lipsuri si dureri.

280.000 de euro au fost stransi pentru organizatia Salvati Copiii

Pentru ca fac parte din comitetul de organizare a evenimentului impreuna cu Andi Moisescu, Amalia Nastase sau Corina Barladeanu, an de an imi umplu inima cu bucurie realizand cat de mult bine poate face solidaritatea! Insa ceea ce diferentiaza aceasta gala de orice alt eveniment caritabil e implicarea designerilor si pasiunea pe care o pun in fiecare brad pe care il realizeaza pentru a fi scos la licitatie. Sunt adevarate opere de arta!

Astfel, sentimentele sunt piatra de temelie pe care creste Festivalul Brazilor de Craciun: din dragostea, imaginatia si pasiunea designerilor combinate cu generozitatea si implicarea celor care le cumpara brazii rezulta sansa unor copii napastuiti de a avea un viitor mai bun.

Comitetul bucuria

Cel care a fost “locomotiva” editiei din acest an a galei este domnul Ion Tiriac: s-a “luptat”: pentru aproape toti brazii intrati in competitie si a donat cea mai mare suma de bani. Se vedea ca a facut aceste gesturi cu bucurie si a molipsit incet, incet toata sala cu atitudinea sa.

Simona Halep, Amalia Nastase, Andi Moisescu, Malvina Cervenschi, Cornel Ilie, Melania Medeleanu, Stephan Pelger, Anca Lungu, Dana Sota, Ileana Badiu si multi, multi altii au pus astfel umarul la viitorul unor copii pe care nu-i cunosc, dar care vor avea o copilarie mai linistita!

Gabriela Alexandrescu, femeia care conduce organizatia Salvati Copiii, a reusit inca o data sa mobilizeze o armata de oameni si sa asigure astfel un viitor mai bun pentru mii de suflete.

Va multumesc dragii mei pentru tot ajutorul vostru! A fost o seara minunata!
Love,
A.