Kevin Costner in concert!

1
De Andreea Raicu
13 dec. 2011

In seara asta am fost la concertul lui Kevin Costner. Marturisesc cu toata sinceritatea ca am aflat recent ca si canta…cred ca odata cu concertul pe care l-a avut in Arad in urma cu un an. Insa de data asta , Kevin Costner se afla in Romania pentru filmul Hatfields and McCoys care este produs de Castel Film.

Am dat un search pe youtube sa vad ce canta… eram curioasa.
Nu pot sa spun ca este genul de muzica pe care sa il ascult in mod regulat, dar oricum atmosfera de la concerte e cu totul speciala si ajunge sa iti placa muzica mai mult decat ti-ai fi imaginat. Plus ca vorbim despre Kevin Costner! Cel la care visam dupa ce vedeam The Bodyguard, Revange, Robin Hood, Dancing with the Wolfs….
Prietenii mei care are lucreaza la productia acestui film mi-au tot povestit ca este un o prezenta foarte placuta, un om extrem de dragut cu cei din jur, plin de energie si cu care se lucreaza incredibil de usor…iar lista e luuungaJ.
Incredibil de multa lume. Firesc! Clubul devenise neincapator si toata lumea astepta sa inceapa. A cantat o ora si jumatate. A fost o atmosfera frumoasa. Kevin Costner vorbit cu noi, ne-a povestit despre fiecare piesa, a glumit….iar la sfarsit a intrat in public si a facut poze cu toti oamenii care l-au rugat…si credeti-ma toata lumea a vrut. De la fetele din fata scenei pana la diverse persoane publice prezente la eveniment. Mereu cu zambetul pe buze, a stat la fiecare poza si chiar i-a facut placere…cred ca o ora si jumatate…la fel de mult cat a cantat.
Cu un zamber fermecator si o privire foarte calda, Kevin Costner chiar este o persoana placuta asa cum mi-au tot povestit prietenii mei. Am fost extrem de impresionata. A fost o aseara neasteptat de frumoasa!!