Micuta japoneza :-)

1
De Andreea Raicu
18 oct. 2011

Un japonez si-a petrecut 2 luni de vacanta intr-un tur al lumii. La intoarcere prietenii l-au intrebat cum a fost, ce i-a placut. Japonezul fara niciun fel de ezitare, le- a raspuns:
“Nu stiu ca n-am apucat sa descarc pozele.”
E un banc pe care il aud destul de des de la apropiati. De ce? Va spun imediat!

Prietenii m-au botezat micuta japoneza. Asta pentru ca nu imi lipseste niciodata aparatul de fotografiat si pentru ca fac multe poze. Imi place sa imortalizez fiecare moment frumos. Ador sa construiesc amintiri. Daca nu le-as fotografia stiu ca as pierde multe. In ritmul alert in care traim, nu mai am timp sa recapitulez amintirile pe care le port in mine…doar ocazional asa ca fotografiile ma ajuta sa imi reamintesc fiecare calatorie frumoasa, oameni dragi pe care nu i-am mai revazut in ultima vreme, lucruri pe care le-am trait si de bucuriile pe care le-am avut. Cand am facut selectia fotografiilor pentru site a trebuit sa revad toata viata mea…in poze…din copilarie pana in ziua de azi. Mi-am adus aminte de prima zi de gradinita unde m-am dus extrem de suparata…poza e geniala..trebuie sa o vedeti.
Perioada copilariei e minunata si ma bucur ca desi nu imi aduc aminte de primii ani de viata ma uit la fotografii si mi se pare superba atmosfera cu toata familia care era mereu in jurul meu. Scoala generala cu colegii si fiecare intamplare pe care am trait-o, vacantele cu parintii la mare sau la munte, calatoriile pe care le-am facut cu mama si tata si America sau cu prietenii prin toata lumea…Am avut un sentiment incredibil de placut cand am revazut toate fotografile. Am retrait intr-o zi o multime de sentimente si m-a facut sa ma simt extraordinar pentru ca pe unele dintre ele chiar le uitasem.

Si fac si prietenilor multe poze…si ma cearta, dar de zilele lor de nastere sau diverse sarbatori le fac albume cu pozele tiparite ceea ce ii bucura enorm! Asa ca de ceva vreme stau cuminti la poze