Mos Craciun a venit in octombrie

1
De Andreea Raicu
14 oct. 2014

Weekendul trecut a fost unul dintre cele surprinzatoare din acest an: am trait niste momente foarte frumoase care mi-au lasat foart multa bucurie in suflet. Mi-a mai fost predata o data lectia fericirii impartasite!

Am participat la cel mai mare eveniment pe care Oriflame il organizeaza anual pentru colaboratorii brandului.

Cu totii stiti ca sunt imaginea acestui brand. Inceputul acestei colaborari mi-a adus extrem de multe surprize! Am descoperit niste oameni minunati, extrem de pasionati de ceea ce fac si un brand pentru care visele consumatorilor sunt cele mai importante.
Weekendul trecut am avut ocazia de a ma intalni cu peste 500 de oameni! 500 de oameni care lucreaza pentru sau impreuna cu acest brand si care in fiecare an se aduna pentru a pune la cale viitorul Oriflame.

Anul trecut a fost prima data cand am participat la acest eveniment important al companiei: a fost o experienta pe care nu o voi uita! Sa va explic de ce: viata mi-a dat ocazia de multe ori sa fiu pusa in centrul atentiei, sa fiu inconjurata de oameni care ma admira, care imi spun cuvinte frumoase, care ma incurajeaza, care fac pentru mine gesturi minunate, imi fac complimente si ma trateaza ca pe un model de urmat. As fi o ipocrita daca nu as recunoaste ca statutul de persoana publica mi-a adus dragoastea si admiratia multor oameni! Insa la conferinta Oriflame de anul trecut, cand a fost facut anuntul ca voi fi ambasadorul acestui brand, am fost pur si simplu coplesita de modul in care am fost tratata! Repet, de multe ori sunt rasfatata de cei din jurul meu. Ei bine, in septembrie 2013, in Bulgaria, unde a fost organizatat conferinta Oriflame, am fost flatata de echipa acestei companii! Nu eram in luna lui Mos Craciun, dar trairile de atunci m-au facut sa ma simt ca si cand ar fi fost!

In Grecia am vorbit in fata a peste 500 de oameni

Anul acesta, Mos Craciun a venit iar. Tot mai devreme. Weekendul trecut adica. A devenit si un pic excentric si se plimba prin Grecia, la caldura – mai exact, la un SPA unde a avut loc conferinta (avand in vedere cat e de batran Mos Craciun, cateva zile de relaxare in Elada i s-ar potrivi perfect inainte de maratonul pe care il are de facut pe 24 decembrie!)!

Acolo mi-a adus cadourile: privirile, cuvintele, aplauzele, gesturile celor 500 de participant la conferinta! Anul acesta am participat in calitate de speaker motivational. Le-am vorbit despre descoperirile mele, despre cat e de importanta increderea in noi insine, despre dorinta de ne schimba in cea mai buna varianta a noastra, de a iesi din zona de confort, despre decizii, despre ce inseamna si cat e de important sa traim frumos.

A fost cea mai mare audienta in fata careia am vorbit pana acum si am trait un sentiment incredibil. Am simtit ca am legat niste relatii reale: le-am dat gandurile mele, iar ei mi-au dat energia lor, bucuria lor, admiratia si multumirile. Exact asta e cadoul pe care Mos Craciun mi l-a adus in weekend, care m-a facut atat, atat de fericita!