Nicio zi fara sport!

1
De Andreea Raicu
25 sept. 2015

Sunt foarte multi oameni, cum este si cazul meu, care stiu exact ce si cum sa lucreze la sala, dar nu au disciplina necesara pentru a mentine un ritm si de aceea au nevoie de indrumare. Am aflat de curand de o platforma online cu o idee ingenioasa care vine in ajutorul oamenilor ce-si doresc sa faca sport, dar nu au timp sa mearga la sala sau nu reusesc sa se mobilizeze sa faca singuri acasa.

Descoperirea mea se numeste koobic.ro si este, practic, o platforma cu ajutorul careia poti face sport fara sa fie nevoie sa mergi la sala! Ce mi se pare foarte folositor este faptul ca poti face programele de exercitii de oriunde din lume, in timp real, cu antrenori calificati. La o clasa participa maximum 12 cursanti.

Mi se pare incredibil sa poti beneficia in confortul casei tale sau din camera de hotel atunci cand esti in vacanta, de tot ce-ti asigura o sala de sport, un antrenor calificat pentru indrumare si pentru a te ajuta sa mentii un ritm al exercitiilor. Fantastic este faptul ca in acelasi timp esti supravegheat video de catre instructor care te corecteaza atunci cand este cazul.

Platforma koobic.ro se acceseaza foarte simplu. Ai nevoie de un calculator cu camera web, microfon, boxe si o conexiune la internet, dar mai ales de determinare, dar nu atat de multa ca si cand ar trebui sa faci sport singura:-). Intri in site, iti faci cont si ai acces la orarul claselor, informatii despre fiecare antrenament si instructori. Acolo gasesti toate informatiile necesare: tipul si beneficiile antrenamentului respectiv, durata, dar si echipamentul de care ai nevoie.

Exista foarte multe tipuri de antrenamente de diferite grade de dificultate din care poti alege ce vrei sa testezi. Poti face de la aerobic, zumba, step aerobic, free style aerobic, belly dance, dansuri moderne pana la pilates, tae bo, stretching, tonic pump, yoga.

Cu aceasta ocazie, scuze precum nu am timp, sunt prea obosita, incep de maine si multe altele au fost demontate. Pentru o viata echilibrata si un stil de viata sanatos nu este suficient sa ai o nutritie constienta. Sportul este extrem de important si nu ar trebui sa lipseasca din viata noastra.