O sedinta foto cu mama

1
De Andreea Raicu
24 feb. 2014

De curand, Oriflame a lansat o campanie al carei accent cade pe legatura dintre mama si fiica ei. Cu acest prilej am facut o sedinta foto speciala!

Astazi vreau sa va povestesc despre ceva care mie mi-a adus multa bucurie: o sedinta foto pe care am facut o impreuna cu mama mea.

Nu e nici prima si cred ca nici ultima, dar niciuna nu a fost atat de elaborata cum e cea despre care vreau sa va vorbesc.

Oriflame a lansat o campanie foarte frumoasa al carei accent cade pe legatura unica dintre mama si fiica ei. Am acceptat cu mare bucurie sa fac parte din ea  pentru ca se potriveste perfect cu noi, care avem o relatie incredibil de frumoasa.

Mama este prietena mea cea mai buna si eu la fel pentru ea

Am ajuns acasa, i-am povestit, s-a bucurat ca urma sa pozeze impreuna cu mine (e foarte mandra de mine, normal, doar sunt copilul ei), dar am simtit si o oarecare retinere din partea ei. O cunosc mult prea bine ca sa nu-mi dau seama ca ceva o ingrijora. Mi-a marturisit ca se gandeste ca nu o sa stie cum sa pozeze si din cauza asta totul va dura mai mult si… isi dorea sa iasa perfect. O inteleg, doar e mama mea si am mostenit acest lucru de la ea!

La sedinta foto a venit cu niste emotii mai mari decat mine la primul live de la Big Brother. Avea o responsabilitate mare: sa iasa pozele perfect! Toti au indragit-o imediat (e greu sa nu faci asta si nu o spun doar pentru ca e mama mea, ci pentru ca este un om extrem de cald, bland si mereu cu zambetul pe buze). Si asta a facut-o sa se mai relaxeze. Si perioada de pregatire in care Razvan Dobrescu, cel care ne aranjeaza parul de atatia ani si make-up artistul Oriflame au facut-o frumoasa, a ajutat mult.

Cea mai emotionanta sedinta foto

Am inceput sa pozam si cand a vazut ca si cei din spatele aparatului de fotografiat – Alex Galmeanu, echipa Oriflame si cea de stilisti – erau multumiti de ce vedeau, s-a relaxat si ea. Iar cand a vazut rezultatul a fost de-a dreptul fericita!

Am terminat de pozat, dar eu mai aveam de facut cateva cadre singura. Mama a ramas cateva minute; in loc sa se pregateasca sa plece, nu a putut sa-si ia ochii de la mine. Pur si simplu ma sorbea din priviri.  Cei din jur erau impresionati de fascinatia cu care ma privea pozand… Imi urmarea fiecare gest, fiecare privire, fiecare miscare de parca nu ma mai vazuse niciodata pozand.

Si, de fapt, am realizat ca mama mea nu m-a vazut niciodata pozand in cei peste 20 de ani de cand am inceput sa fiu in fata camerelor de fotografiat. Atunci am realizat ca bucuria ei cea mai mare in ziua aceea nu a fost ca a pozat alaturi de mine, ci ca m-a putut vedea pozand. M-a impresionat enorm cand am auzit-o cum le spunea celor din echipa ca parca nici nu-i vine sa creada ca eu sunt fata ei.

A fost o zi minunata si vreau sa multumesc Oriflame pentru ideea acestei campanii minunate si pentru clipele frumoase pe care le-am petrecut alaturi de mama.

Voi cat timp petreceti doar cu mamele voastre? Mai e putin si vine luna martie, luna dedicata femeilor si va propun sa incepeti sa faceti cu mamele voastre lucruri pe care nu le-ati mai facut pana acum. Stiu ca aveti viata agitata si plina, dar rupeti-va 2 ore sa petreceti timp cu ele! Nu aveti idee cat de mult inseamna pentru ele momentele petrecute alaturi de voi.

Eu de abia astept sa vad ce va spune cand va vedea making-of-ul sedintei foto si reclama campaniei O legatura unica!

https://youtu.be/Fi5o1qRHeVk