O zi frumoasa..

1
De Andreea Raicu
25 apr. 2013

Ieri am fost la un atelier de pictura, sustinut de Bucuresti Mall si Organizatia Salvati Copiii.

Initial m-am speriat un pic de propunere – marturisesc ca n-am niciun fel de talent la desen Cand am ajuns insa, am gasit o atmosfera foarte frumoasa – copiii de la Salvati Copiii erau extrem de veseli, plini de creativitate, concentrati si am petrecut alaturi de ei cateva ore foarte relaxante.. Am reusit sa pictam destul de mult, intr-un decor inedit, semnat de artistul Vlad Turturica si de echipa Incubator 107 – oua gigant, cu linii de contur trase deja, spre bucuria mea..

Sustin initiativa pentru ca am credinta ca lucrurile bune se intampla daca fiecare ajuta cate un pic, asa cum poate. Mi se mai pare ca problemele care tin de copii trebuie sa aiba prioritate. Si fie ca vorbim de cateva ore de voluntariat, de a dona o mica suma sau despre redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, e o cauza in care merita sa va implicati. Va incurajez sa o faceti!

Organizatia Salvati Copiii isi canalizeaza eforturile pentru a salva vietile bebelusilor prematur, iar atelierul a avut loc pentru a arata ca implicarea fiecaruia este importanta pentru bebelusii care lupta pentru viata. Pana acum, campania “Bun venit pe lume” a reusit sa stranga fondurile necesare pentru dotarea a 15 maternitati din Bucuresti si din tara cu echipamente performante.

Rezultatele se vad deja – asa ca depinde doar de noi sa le imbunatatim.