Proiecte dragi: coperta Viva

1
De Andreea Raicu
21 apr. 2013

In weekend m-am uitat prin lucrurile pe care le mai am pe la mama: tot felul de haine la care nu am renuntat pentru ca imi aduc aminte de diverse momente frumoase din viata mea, fotografii, primele reviste cu mine in care ma mir de cum aratam, tot felul de afise de la reclamele pe care le-am facut… si multe alte lucruri pe care le-am strans de-a lungul anilor. M-am gandit sa incep o serie de postari despre ele, sunt momente frumoase pe care vreau sa le pastrez si aici.

Am gasit de exemplu niste poze incredibile pe care le voi posta, sa va amuzati si voi avand in vedere ca prietenii mei ma striga “micuta japoneza”, o sa avem material destul…

Ce am gasit si uitasem complet ca am facut este o coperta speciala pentru un numar aniversar al revistei Viva, la care lucram in calitate de redactor de moda in perioada aceea. Mi-aduc aminte ca era o sedinta foarte foarte dificila pentru ca intrunea cele mai populare vedete de televiziune de la momentul respectiv. E, imaginati-va, fiecare cu programul ei – cat de complicat a fost de gasit o zi in care sa poata toate si ce era mai special era faptul ca sedinta foto era realizata intr-o casa din cartierul Primaverii, in care nu puteai intra oricum si oricand. Trebuia totul programat pana in cele mai mici detalii.

A fost ideea Adei Teslaru, care la momentul respectiv era redactorul ref al revistei Viva si care s-a aventurat in acest curajos proiect, care nu avea sa fie deloc usor.

Machiaj si par: stabilit de comun acord sa placa tuturor protagonistelor (nu aveti idee ce inseamna asta)

Fotograf: Cosmin Bumbut

Protagoniste: Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Corina Danila, Nadine, Andreea Esca, Alessandra Stoicescu, Geanina Corondan, Adriana Muraru, Dana Nalbaru si subsemnata

A fost o singura poza din cate imi aduc aminte, dar a durat o zi intreaga. O singura fotografie care trebuia sa multumesca pe toata lumea. Asa ca acum intelegeti de ce a durat atat… dar nici nu mai conteaza pentru ca singurele amintirile pe care le am sunt frumoase si mi-a facut mare placere sa regasesc aceasta fotografie.

A fost intr-adevar un proiect frumos! Primul de acest fel!