S-a intors mama din vacanta!

1
De Andreea Raicu
30 mart. 2012

Mama s-a intors din vacanta asa ca am avut o seara minunata. Pe de-o parte pentru ca Ayla a plecat la ea acasa si in sfarsit s-a terminat haosul care se instalase de o saptamana, iar pe de alta ca am retrait niste amintiri dragi din copilarie.

Imi aduc aminte ca de fiecare data cand venea din cursa, si mai ales din cele lungi, desfacutul bagajului era un moment extrem de important.

  1. Mama aducea tot felul de lucruri interesante.
  2. Intotdeauna era ceva pentru mine. Nu exista deplasare din care sa se intoarca si sa nu aduca tuturor mici atentii, lucru pe care l-am mostenit si eu:).

Uneori bagajele ei erau pline doar cu cadouri, mai ales in perioada comunismului cand pe aici nu se gasea nimic. Ea incerca sa bucure pe toata lumea. Asa ca aseara am retrait cu multa placere momentul desfacerii bagajului… Iar faptul ca a venit de la Ierusalim a facut lucrurile si mai interesante pentru ca a tinut sa aduca pentru toti ceva de pe Taramul Sfant.

M-am bucurat enorm ca s-a intors si ca m-am simtit ca un copil care astepta sa vada ce cadouri i-a adus mama din vacanta. Nu s-a mai intamplat asta de mult timp… In ultima vreme locurile s-au inversat, eu eram cea care pleca des si care o surprindea la intoarcere.