Surprizele din Los Angeles – cum am intalnit-o pe Nikita

1
De Andreea Raicu
1 sept. 2016

Los Angeles este locul in care iti doresti sa traiesti. Totul este extrem de firesc, de relaxat, linistit, e plin de oameni care pun extrem de mult accent pe un stil se viata sanatos. Toata lumea face sport, yoga, mediteaza sau alearga pe marginea oceanului, ca sa nu mai spun ca ai senzatia ca cei mai multi tocmai se duc la sala sau abia au plecat de acolo. Totul este foarte relaxat, de la felul in care te imbraci pana la cum relationezi cu cei din jur.

In drum spre hotel poti sa te intalnesti cu Bruce Willis care isi scosese cainele la plimbare, cum ni s-a intamplat noua.

Sau sa te asezi la o masa lunga intr-un restaurant si din vorba in vorba sa afli ca vecinul tau este nepotul lui John Wayne, acel actor extrem se faimos din filmele cu cowboy pe care le vedeam in copilarie si care cred ca a castigat si un Premiu Oscar.

Tot pe drumul spre hotel am intrat intr-un  magazin de lenjerie. Am fost intampinate de o gazda extrem de joviala si dornica sa ne povesteasca despre lenjeria pe care o face. Pentru ca ne grabeam, nu prea am interactionat foarte mult cu ea! Am fost insa extrem de placut surprinse de calitatea si inventivitatea sutienelor pe care ulterior am afla ca insasi gazda noastra le concepuse. Mi s-a parut incredibil ca un sutien putea fi purtat in cel putin cinci feluri. Surprinzator, nu?

Fascinate de ce am gasit acolo, am inceput sa punem tot felul de intrebari. Ni se parea extrem de familiara figura gazdei nostre care ne spusese printre picaturi ca a fost actrita la in moment dat. Am ramas extrem de surprinse sa aflam ca ea e Peta Wilson si ca este actrita care o interpretase pe Nikita, acea blonda superba care facea ordine pe strazile din America. Sunt sigura ca va mai aduceti aminte de ea. Eu una nu-i scapam niciun episod.

Mi s-a parut incredibila povestea ei si pasiunea pentru acest brand.

Am fost impresionata de sinceritatea si dorinta ei de a trai cat se poate de simplu si de a da mai departe ce a primit de-a lungul timpului. Investise tot ce a castigat din dorinta de a-si tranforma visul in realitate.

Da, Los Angeles e un loc al surprizelor, al vremii frumoase si al traitului sanatos sau cel putin asa l-am simtit eu in cele cateva zile pe care le-am petrecut acolo.