Va astept la cursul de Mindfulness la DallesGo

1
De Andreea Raicu
22 mai 2015

Cand am decoperit conceptul de mindfulness nu stiam exact cum imi va influenta viata. La cativa ani distanta de atunci, imi dau seama ca a determinat cele mai importante schimbari din viata mea si este unul dintre motivele fericirii mele.

Timp de trei luni ne vom vedea in fiecare saptamana la cursurile DallesGo

Incepand de pe 2 iunie voi tine un curs de mindfulness la DallesGo. Sunt foarte incantata ca voi avea ocazia sa impartasesc cu toti participantii experientele prin care am trecut si care m-au ajutat sa duc acum viata pe care mi-o doream.
Este primul curs de acest gen pe care il tin – este structurat pe 12 module, cate o intalnire pe saptamana, timp de trei luni, care cuprind atat elementele teoretice pe care se bazeaza conceptul de mindfulness, cat si expunerile practice ale concluziilor la care am ajuns de cand studiez acest domeniu. O sa impartasesc cu voi tot ce am invatat la cursurile la care am participat in toata lumea, din India in Spania!

Invatam impreuna relaxarea, linistea, bucuria

Sunteti familiarizati cu ceea ce inseamna si presupune conceptul de mindfulness?
Nu va ganditi la ceva foarte complicat, nu va imaginati ca e nevoie sa stati intr-un colt, izolati de lume, rupti de tot ce ati trait pana acum. Nu are a face nici cu religia, nici cu filozofia, nu e vorba de o secta, de o moda sau de metafizica. E vorba de controlul pe care il avem asupra propriei minti!

Cand va simtiti coplesiti de stres, cand simtiti ca nu aveti timp sa faceti sport si nici sa va vedeti cu prietenii, nici cu familia, cand nu puteti sa dormiti, sunteti mereu obositi, cand efectiv aveti impresia ca nu vi se opreste creierul, ca sunteti asaltati de sute de ganduri, ce faceti?
Cum iesiti din acest cerc vicios? Cum va recapatati libertatea, linistea si curajul? Cum alungati temerile?

Eu va propun sa incercati acest curs! Pentru ca nu are un cuvant echivalent in limba romana, imaginati-va ca mindfulness inseamna capacitatea de a fi constient de ceea ce simti si traiesti. Este o tehnica foarte complexa care ne ajuta sa meditam si sa ne conectam la noi insine. Astfel ajungem sa traim cu adevarat in prezent, sa ne controlam gandurile si devenim mai relaxati, mai increzatori in fortele proprii, mai activi!
Starea de prezenta este cea dupa care tanjim cu totii, constient sau nu, si doar odata ce reusim sa intelegem cum ne putem desprinde din bratele amintirilor si din himerele proiectarii viiorului suntem cu adevarat stapani pe viata noastra.
Asta vom invata impreuna sa facem la cursul de mindfulness pe care il tin la DallesGo! Daca va doriti sa fiti fericiti, linistiti si eliberati de stres, va puteti inscrie accesand acest link: http://dallesgo.ro/inscriere-mindfulness/
Va astept cu drag!!