Motivele pentru care un barbat renunta la tine, desi te iubeste

1
De Daniela Mitran
7 mart. 2019

Se spune ca este usor sa te indragostesti, mai ales daca barbatul alaturi de care vrei sa iti petreci timpul este sarmant, amabil, atent si foarte romantic, insa partea dificila apare atunci cand nu aveti valori sau obiective comune.

Si vine acel moment in care, chiar daca simti ca vrei sa traiesti pana la adanci batraneti alaturi de el, actiunile sale spun altceva.

Sunt foarte multe motive pentru care barbatul de care te-ai indragostit renunta la relatia cu tine, desi te iubeste. Chiar daca vrei sa accepti sau nu, vine un moment in care el va decide ca drumurile voastre trebuie sa se desparta si va renunta la relatia voastra.

Echitatea in cuplu: Tu ce oferi si ce primesti in relatia ta de iubire?

Iubirea, din pacate, nu este suficienta intr-o relatie, iar cei mai multi barbati, chiar si iubitul tau, vor lua in considerare mai multe aspecte.

Iata care sunt motivele pentru care renunta la relatia cu tine, desi te iubeste:

Nu se simte apreciat

De cele mai multe ori, demnitatea este pe primul loc, iar orice barbat isi doreste sa fie apreciat si sa ii fie recunoscute meritele. Chiar daca te iubeste, partenerul tau nu va accepta sa-i incalci principiile si valorile si sa te comporti intr-un mod in care nu-i dovedesti cat de important este pentru tine.

Te-ai schimbat in relatia cu el

Este firesc sa te schimbi pe parcursul vietii, sa te dezvolti, sa evoluezi, insa barbatii au tendinta sa isi creeze un ideal, iar acelasi lucru se poate intampla si in cazul relatiei in care esti implicata. Daca partenerul tau considera ca nu mai esti ca la inceput, atunci este posibil sa renunte la relatia cu tine.

Obiceiuri toxice in relatiile de cuplu: de ce trebuie sa le eliminati

Exista tensiuni intre voi

Se spune ca nu exista dragoste fara nabadai, insa tensiunile pe care le aveti zilnic il afecteaza emotional si il fac sa se indeparteze de tine. Poate ca nu iti dai seama imediat, insa orice barbat este dispus sa faca o schimbare radicala in viata sa in momentul in care simte ca totul devine o corvoada. Iar partenerul tau va renunta la relatia cu tine, desi te iubeste.

Nu aveti obiective comune

Este normal ca fiecare dintre voi sa aiba o cariera si obiective clare de viitor, insa daca nu vorbesti deschis cu partenerul tau si nu esti dornica sa faci compromisuri, atunci este posibil ca el sa renunte la relatia cu tine. Indiferent cat de mult va iubiti, faptul ca nu aveti planuri comune de viitor va va afecta in timp.

Incerci mereu sa il schimbi

Doar pentru ca partenerul tau este atent, intelegator si dornic sa iti ofere foarte multe lucruri frumoase, n-ar trebui sa iei toate astea ca pe un semn de slabiciune si nici nu ar trebui sa iti doresti sa-l manipulezi. Nu profita de bunatatea lui si nu incerca sa il schimbi, pentru ca se va indeparta in momentul in care va crede ca nimic din ce face pentru tine nu este suficient.

Ce e de facut daca relatia ta a ajuns la o rascruce?

Foto: Shutterstock.com