Calitatile care iti arata ca ai o personalitate rar intalnita

1
De Daniela Mitran
25 apr. 2019

Sa faci un test de personalitate este distractiv si interesant in acelasi timp, pentru ca descoperi lucruri noi despre tine sau calitati pe care nu stiai ca le ai. Dar daca ti-as spune ca exista calitati care iti arata ca ai o personalitate rar intalnita?

Poate ca nu de putine ori ai simtit ca esti diferita de multe alte persoane pe care le cunosti si poate ca uneori aceasta impresie ti-a fost demonstrata. Banuiesti ca ai o personalitate rar intalnita, insa nu ai nicio dovada in acest sens? Noi iti vom spune care sunt acele calitati care te fac speciala.

Calitati care iti arata ca ai o personalitate rar intalnita

Potrivit studiilor, doar un procent de 1-3% din populatia globului are acest set de calitati, asa ca vei avea tot dreptul sa te simti cu adevarat deosebita daca le ai si tu!

Dovedit stiintific: Oamenii cu acest tip de personalitate au o viata sexuala mai intensa

Iti place sa scrii

Oamenii care au o personalitate rar intalnita adora sa isi exprime gandurile si sentimentele in scris. Au o imaginatie foarte bogata si se joaca foarte usor cu ideile si cuvintele cand trebuie sa creeze ceva. Daca si tie iti place sa scrii, atunci ai bifat o calitate a celor care au o personalitate rar intalnita.

Analizezi lucrurile in exces

Ti s-a spus des ca ai tendinta sa analizezi prea mult o situatie, sa o privesti din toate unghiurile? Ar trebui sa fii mandra, pentru ca este o calitate care dovedeste ca ai o personalitate rar intalnita. Oamenii care au aceasta tendinta au un potential intelectual remarcabil, ceea ce inseamna ca fac progrese usor si nu le este greu sa se afirme.

Vrei totul sau nimic

Oamenii care au o personalitate rar intalnita se dedica total activitatilor pe care le desfasoara si pun mereu calitatea pe primul loc. Iti place sa pui accent pe ceea ce este important si esti constienta ca mai mult nu inseamna mai bine? Inseamna ca ai o personalitate aparte.

5 teste de personalitate care te ajuta sa te cunosti mai bine

Iti exprimi cu dificultate sentimentele

Exprimarea sentimentelor nu e floare la ureche pentru tine, si poate ca de multe ori ai considerat ca este ceva in neregula cu modul tau de a de comporta si actiona in preajma oamenilor. Insa nu e cazul sa te invinovatesti. Faptul ca nu iti poti exprima cu lejeritate sentimentele nu inseamna ca nu esti o persoana calda si iubitoare. Mai degraba, inseamna ca stii cat de complexa este conexiunea dintre doua persoane, motiv pentru care tratezi acest proces cu foarte multa atentie si grija.

Petreci mult timp singura

Iubirea de sine inseamna sa te accepti asa cum esti si sa te simti bine in compania ta. Daca obisnuiesti sa petreci mult timp singura, cel mai probabil esti o persoana profunda, care isi exploreaza propriul suflet mai mult decat oamenii obisnuiti. Ai nevoie de timp petrecut cu tine insati pentru a te cunoaste mai bine si pentru a te reincarca cu energie.

Esti sensibila si empatica

Multi ar spune ca sensibilitatea este o slabiciune, insa este, de fapt, o calitate rar intalnita. Oamenii sensibili sunt mai atenti cu cei din jurul lor si mai deschisi sa ofere sfaturi sau ajutor. Daca esti generoasa si poti „citi” usor emotiile celorlalti, inseamna ca ai o personalitate aparte.

Esti selectiva cand vine vorba de relatii

Daca stii cum sa-ti alegi prietenii si formezi relatii echilibrate, in care respectul reciproc este extrem de important, inseamna ca esti selectiva si nu te multumesti cu putin. Pentru tine e mai importanta calitatea decat cantitatea, iar acest lucru este valabil si in viata amoroasa.

Femeile cu aceste 5 trasaturi de personalitate au sanse mai mari de a gasi iubirea

Iti asculti intuitia

Cele mai bune decizii pe care le-ai luat au fost atunci cand ti-ai ascultat intuitia si ai avut incredere ca faci ce este bine pentru tine? Aceasta este o alta calitate a acelui procent foarte mic de oameni cu o personalitate aparte, iar tu te numeri printre ei!

Foto: Shutterstock.com