5 tipuri de persoane pe care le intalnesti in viata si care au cel mai mare impact asupra ta

1
De Daniela Mitran
1 apr. 2019

Te-ai intrebat vreodata de ce intalnesti unele persoane si creezi legaturi profunde care dainuie, in timp ce alti oameni sunt simpli trecatori in drumul tau prin viata?

Se spune ca nimic nu este intamplator, iar acest lucru se intampla si in cazul conexiunilor pe care le cream. Indiferent care e destinul tau, iata care sunt cele cinci tipuri de persoane pe care le intalnesti in viata si care au cel mai mare impact asupra ta.

Poate ca unele relatii te ajuta sa cresti si sa te dezvolti, in timp ce altele te afecteaza enorm si te descurajeaza, insa fiecare persoana pe care o intalnesti in viata ta are o influenta mai mare sau mai mica.

6 tipuri de persoane de care ar trebui sa te feresti in relatii

Chiar daca nu va fi totul pe placul tau, este esential sa intelegi de ce apar aceste persoane in viata ta si sa privesti orice relatie cu ele intr-o nota cat mai pozitiva, pentru ca orice interactiune te va ajuta sa evoluezi, sa te descoperi si sa nu mai faci aceleasi greseli.

Cele cinci tipuri de persoane care iti schimba viata

Sufletul pereche

Conform mitologiei grecesti, cu totii am fost candva creaturi cu patru maini, patru picioare, doua trupuri si un singur suflet, care s-au despartit in doua jumatati. De aceea, se spune ca pentru fiecare dintre noi exista cineva care sa ne completeze, care sa ne faca sa ne simtim fiinte complete.

Insa in ziua de azi lucrurile s-au schimbat si conceptia generala este aceea ca nu avem nevoie de cineva care sa fie jumatatea mai buna a noastra… In orice caz, parerile vor fi intotdeauna impartite, insa important este ce simtim in cele din urma.

Relatia cu sufletul pereche nu este una usor de inteles sau de explicat, de fapt, nici nu iti vei da seama cat de mult te afecteaza unele aspecte. Cu toate acestea, vei intalni aceasta persoana in viata ta, acest suflet pereche, care in mod sigur va avea un impact puternic asupra ta.

7 secrete mai putin cunoscute despre sufletele pereche

Mentorul

Mentorul este intruchiparea unui profesor, acea persoana de la care vei invata foarte multe lectii importante in viata si ale carei opinii vor cantari mult pentru tine. Poate fi o persoana pe care o admiri, cineva din familie, autorul preferat sau chiar o persoana publica. Indiferent cine va fi mentorul tau, vei urmari cu atentie tot ce scrie, publica sau vorbeste si cu siguranta va avea un impact puternic asupra ta.

Amorezul

Amorezul este actorul care interpreteaza pe scena rolul tanarului indragostit, insa nu trebuie sa consideri ca esti in dezavantaj. Aceasta persoana este foarte importanta in drumul tau si va avea un impact semnificativ asupra ta, deoarece te va invata foarte multe lucruri despre dragoste, despre ce inseamna sa iubesti cu adevarat si, cel mai important, te va invata sa te iubesti pe tine insati inainte de orice. Aceasta persoana pe care o vei intalni este cea mai importanta, pentru ca te va invata tot ce trebuie sa stii despre iubire.

Competitorul

Acest tip de persoana va avea un impact negativ sau pozitiv in viata ta, depinde foarte mult de modul in care vei privi relatia pe care o aveti. Vei descoperi ca aveti aceleasi principii de viata si, in mod deloc surprinzator, aceleasi obiective. Se spune ca persoanele care ating cel mai usor succesul sunt cele care sunt in competitie, insa actiunile lor se completeaza. Nu-ti fie teama cand vei intalni aceasta persoana, pentru ca vei avea foarte multe lucruri de invatat si cu siguranta relatia cu ea te va ajuta sa evoluezi.

Propria persoana

Stiu, suna putin ciudat, insa, inainte sa faci orice iti doresti in viata, este foarte important sa te cunosti pe tine insati. Poate ca au fost momente in care te-ai neglijat, ai ignorat ceea ce simti sau ai considerat ca alte persoane sunt mai importante decat tine… insa toate aceste lucruri nu fac altceva decat sa te tina blocata. Relatia pe care o ai cu tine insati este cea mai importanta, asa ca iubeste-te si fii mai ingaduitoare cu tine.

5 moduri de a te conecta cu sinele tau autentic pentru a gasi fericirea adevarata

Foto: Shutterstock.com