5 moduri de a te conecta cu sinele tau autentic pentru a gasi fericirea adevarata

1
De Alice Moisescu
12 mart. 2019

Sa intri in contact cu sufletul tau iti va permite sa iti explorezi sinele cu adevarat, sa te cunosti mai bine, sa ai o legatura stransa cu tine, sa iti intelegi emotiile, simtirile, trairile.

Cine nu vrea sa fie conectat cu sufletul sau? In fond, sufletul nostru gazduieste toate emotiile si sentimentele noastre. Care sunt insa modurile cheie prin care ne putem conecta cu sinele nostru ca sa traim mai intens? Iti povestim in randurile de mai jos.

Autenticitatea ca stil de viata si punte dinspre mine inspre ceilalti

Cum te conectezi cu tine insati pentru a gasi fericirea

Accepta-ti emotiile

Emotiile sunt instrumente care te ajuta sa te apropii de sinele tau. Adesea ele vor fi insotite de sentimente profunde care iti vor imbogati viata. Emotiile iti permit sa simti blocajele fizice, dar si pe cele mentale care au loc in viata ta si, in acelasi timp, te ajuta sa gasesti solutii pentru toate acestea. Accepta-le si invata sa lucrezi cu ele. Invata sa lucrezi cu tine.

Meditatia te poate ajuta sa ajungi acolo. Pentru a-i accesa beneficiile, iti recomand programul Mediteaza LIVE cu Andreea.

Mediteaza LIVE cu Andreea, 199 lei, shop.andreearaicu.ro

Nu e intotdeauna usor sa meditezi si tocmai de aceea meditatiile ghidate sunt o varianta buna, mai ales pentru incepatori. Asa s-a nascut programul Mediteaza Live cu Andreea.
Programul incepe in data de 27.04, ora 20:00 si dureaza 10 zile. Fiecare sesiune de meditatie va avea 10-15 minute.

Acorda-ti iubire

Iubeste-te pe tine si iubeste-i si pe cei din jurul tau. Alege sa fii intr-o relatie autentica cu viata si experientele tale si fii blanda cu tine in tot acest proces. Apreciaza-te! Apreciaza-te asa cum esti. Iti esti suficienta tie – chiar in acest moment, chiar asa cum esti!

Nu mai alerga dupa iubire – fa asta in loc

Ofera-ti sinceritate

Fii sincera cu tine! Tine minte ca tu esti cel mai bun reper pe care-l poti avea in viata. Lasa deoparte tot ce nu te reprezinta si fii cel mai bun TU. Doar tu poti fi cea mai buna varianta a ta… asa ca fa acest lucru cat mai bine. Si iubeste felul in care o faci.

Asculta-te pe tine

Mediteaza, roaga-te, aloca-ti timp cu tine… Sa te asculti, sa fii blanda cu tine, sa te iubesti.

Meditatia este un exercitiu de eliberare atat de simplu si de frumos. Poti medita oriunde, oricand si pentru orice perioada de timp. Chiar si cateva minute de meditatie pot face minuni cu sufletul tau.

Tot ce ai de facut este sa stai tu cu tine intr-un loc linistit, sa te relaxezi, sa inchizi ochii si sa te lasi cuprinsa de energie pozitiva. Gandurile tale se vor risipi, iar tu te vei conecta… cu tine!

Hraneste-ti sufletul

Fa ceea ce iti place, traieste-ti viata! Daca iti place sa alergi, trezeste-te mai devreme si alearga. Iti place sa calatoresti? Gaseste timp mai des pentru asta. Exploreaza! Nu te impiedica in tot soiul de scuze sau de blocaje pentru a nu face ce te relaxeaza si ce te implineste. Depaseste aceste bariere si… descopera viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

Intr-o relatie complicata cu mine. 15 moduri de a te iubi mai mult

Foto: Shutterstock.com