Nu mai alerga dupa iubire – fa asta in loc

nu alerga dupa iubire
1
De Cristina Tudor
25 dec. 2018

In loc sa alergi dupa iubirea alcuiva, cultiva iubirea de sine.

Pentru ca nu poti intelege complet iubirea pe care o astepti de la altcineva pana ce nu inveti sa te iubesti intai pe tine. Cultiva iubirea de sine invatand arta grijii fata de propria valoare. Cultiva iubirea de sine fiind mandra de tine, de felul tau unic de a fi, dar lasand in acelasi timp loc pentru imbunatatiri.

Invata sa te bucuri de viata doar tu cu tine. Invata sa pastrezi un pic din iubirea pe care o porti in suflet si pentru tine, in loc sa o versi pe toata in mainile altei persoane. Iubirea de sine ar trebui sa fie fundatia oricarui alt tip de iubire pe care o simti, pentru ca te va ghida in viata si te va ajuta sa controlezi emotiile pe care le simti pentru cei din jur.

In loc sa alergi dupa iubire, construieste scara catre propriile vise

Pentru ca visele nu se indeplinesc de la sine. Visele trebuie vanate pentru ca ele te vor recompense pentru toate eforturile pe care le faci. Iubirea? Iubirea e uneori predestinata. Te va gasi la momentul potrivit. Asa ca nu-ti mai faci griji pentru asta. Iubirea nu are varsta, dar visele sunt conditionate de timp. Cu cat le indeplinesti mai devreme, cu atat mai implinita vei fi. Bucura-te de rasplata viselor implinite intai si apoi asteapta persoana potrivita, cu care sa le imparti.

In loc sa alergi dupa iubire, apreciaza iubirea pe care o ai deja

Iubirea familiei, prietenilor, rudelor, colegilor si tuturor celorlalti oameni importanti din viata ta. Oricare ar fi acei oameni care tin la tine, sper ca-ti dai timp sa-i apreciezi. Observa-i cum iti sunt mereu alaturi. Observa cum te sprijina, cum cred in tine, cum te incurajeaza in tot ce faci. Nu risca sa-i pierzi. Iubeste-i si tu, in loc sa-ti irosesti energia pe cei care nu merita iubirea ta. Oamenii care chiar te iubesc te vor ajuta sa-ti dai seama cum ar trebui sa te trateze viitorul partener. Ei iti vor seta standardele si te vor ajuta sa alegi partenerul potrivit.

In loc sa alergi dupa iubire, gaseste-ti scopul in viata

Trezeste-ti pasiunea, pentru ca pasiunea naste scopuri. Nu-ti pierde focul. Fa ce iubesti sa faci. Esti binecuvantata cu un dar si trebuie sa te bucuri de el. Canti? Atunci poate vocea ta ii poate vindeca emotional pe cei din jur. Dansezi? Atunci poate miscarile tale gratioase transmit energia care fericeste audienta. Scrii? Atunci poate cuvintele tale pot atinge inimi si deschide minti. Pictezi? Atunci poate culorile artei tale spun cu voce tare ceea ce altii simt. Si stii ce e magic? Uneori pasiunea, darul tau iti construieste cararea catre iubire. Pentru ca odata ce descoperi din ce esti plamadita, iti vei dori sa-ti implinesti acest vis arzator. Si nu va mai dura mult pana ce persoana potrivita va veni sa bata la usa inimii tale, indicandu-ti ca e momentul. Esti pregatita pentru iubire.

Foto: Shutterstock.com