Cartolinele Descopera-te si viata echilibrata si armonioasa pe care ti-o doresti

cartolinele Descopera-te
1
De Andreea Raicu
27 sept. 2018

In ultimii ani m-am descoperit si redescoperit, punandu-mi foarte multe intrebari care m-au ajutat sa aflu cine sunt. Astazi vreau sa te ajut sa faci si tu asta.

Ma bucur mult sa iti dezvalui noul produs disponibil pe shop.andreearaicu.ro si anume cartolinele Descopera-te, despre care vei pute afla mai multe in urmatoarele randuri.

In momentul in care stii cine esti, stii si ce vrei.

Nu mai ai aceasta nehotarare in legatura cu directia in care trebuie sa o iei si, cumva, iti asumi mult mai usor lucrurile, pentru ca stii care iti sunt capabilitatile. Automat, iti e mult mai usor sa alegi.

De-a lungul timpului, una din cele mai mari probleme ale mele era ca nu stiam ce sa aleg, pentru ca tot timpul ma gandeam la ce s-ar fi intamplat daca as fi facut celalat lucru. In momentul in care incepi sa te cunosti si sa ai incredere in tine, lucrurile sunt mult mai simple.

Si cum poti sa cunosti mai bine pe cineva decat sa stai de vorba cu el, sa petreci timp cu el si sa fii atent la nevoile sale?

E normal sa vrei sa vezi ce lucruri ii plac, de ce ii este frica, ce crede despre propria sa persoana si cum crede ca e vazut de altii, care sunt fricile pe care le are in raport cu oamenii din jur, de unde crede ca i se trag, care au fost relatiile cu parintii si cat de mult il influenteaza.

Trebuie sa ne gandim la noi ca la o persoana draga, cu care vrem sa petrecem timp si pe care vrem sa o cunoastem mai bine. Drept pentru care, impreuna cu un psiholog, Sorana Kapusta, am conceput o serie de intrebari care sa te poata ajuta sa te cunosti mai bine, sa te descoperi, sa vezi ce iti doresti de la viata, care e directia in care vrei sa mergi. In aceleasi timp, sper sa poti corecta felul in care interactionezi cu altii, sa o faci mai natural, mai firesc, sa scapi de temeri si sa vezi ce sa intampla in spatele lor.

Nu este un proces tocmai usor, ai nevoie de timp si liniste, iar cartolinele Descopera-te sunt o unealta care te va ajuta in acest demers.

Alege un loc linistit, renunta la telefon sau orice alte lucruri care te pot distrage, ia ceva cu tine unde iti poti nota raspunsurile si da-ti timp. Raspunde sincer, pentru ca nimeni nu va citi, nu are rost sa te minti pe tine. Trece prin raspunsurile tale de mai multe ori, vei avea mereu ceva de invatat.

Sper sa ai parte de o calatorie care sa te ajute sa te cunosti mai bine, sa iti gasesti directia, sa scapi de temeri si sa ajungi sa ai viata echilibrata si aromonioasa pe care ti-o doresti.

Foto: Alexandru Rosieanu