Cum contribuie celebritatile la combaterea COVID-19 si la sprijinirea celor afectati

1
De Irina Constantin
2 apr. 2020

Multe dintre vedetele tale preferate au decis sa contribuie pozitiv si sa isi ofere ajutorul in contextul pandemiei generate de COVID-19.

Situatia actuala a mobilizat pe toata lumea. In momentul de fata, fiecare incearca sa contribuie cat mai eficient la stoparea pandemiei. Celebritatile au inceput sa faca gesturi umanitare mai des, sa doneze sume mari sau sa sustina institutiile in lupta impotriva Coronavirusului.

Rata deceselor cauzate de aceasta boala agresiva este in scadere, spun studiile

In timp ce unele vedete doneaza bani prin fundatiile lor, altele ofera sume de bani in mod direct catre fani, pentru a-i sprijini in aceasta perioada dificila.

Cum contribuie celebritatile la imbunatatirea situatiei: 5 vedete care s-au implicat activ

1. Rihanna

Fundatia Clara Lionel, detinuta de Riri, a donat 5 milioane de dolari diferitelor institutii si organizatii non-profit care se ocupa de gestionarea crizei. Rihanna a donat 700.000 de dolari catre tara ei de origine, Barbados, pentru achizitionarea echipamentelor medicale necesare.

„Donam pentru a pregati comunitatile cu echipament de protectie, dispozitive medicale si acces la hrana in cat mai multe tari si regiuni”, a fost mesajul postat pe pagina de Instagram a fundatiei.

2. Jay-Z

View this post on Instagram

King Hova 🤴🏾

A post shared by JAY-Z 🐐 NEWS (@jayzgoatnews) on

Rapperul american a donat, prin fundatia Shawn Carter, un milion de dolari catre cei afectati de raspandirea COVID-19. Jay-Z a donat pentru copiii si familiile celor ce lucreaza in industria medicala, pentru persoanele fara adapost, pentru batrani si pentru lucratorii necalificati din Los Angeles si New York.

Cum iti protejezi mainile si le mentii catifelate cand te speli si te dezinfectezi constant

3. Kylie Jenner

Detinatoarea faimosului brand de make-up Kylie Cosmetics a donat un milion de dolari pentru a veni in ajutorul medicilor din prima linie, care se confrunta in mod direct cu sute de cazuri de Coronavirus.

Medicul obstetrician care a asistat nasterea lui Stormi, fiica lui Kylie, a postat pe Instagram un mesaj emotionant de multumire pentru gestul facut de vedeta. „Am ramas fara cuvinte, ochii imi sunt plini de lacrimi, iar inima imi este invaluita in recunostinta”, scrie Dr. Thais Aliabadi.
6. Justin Bieber

Justin Bieber a fost una dintre primele celebritati care s-a implicat in sprijinirea celor afectati de COVID-19. Justin a donat fonduri inca din februarie, cand China se confrunta cu cele mai mari probleme.

Artistul a postat pe Instagram o incurajare video pentru cei din China, asigurandu-i ca totul va fi bine.

Foto: Getty Images.