5 zodii pe care le bantuie trecutul – nu-i pot uita pe cei care le-au ranit

1
De Daniela Mitran
19 sept. 2019

Citim si auzim tot mai mult despre cum sa traim in prezent. Incercam sa ne detasam de tot ce a fost rau in viata noastra, insa realitatea nu este mereu blanda cu noi. Ne incearca foarte multe sentimente si ne dorim in adancul sufletului sa avem mai multa putere. Cert este ca sunt persoane care pot trai in echilibru, dar si persoane care nu se pot debarasa de trecut.

Auzim des povesti despre persoane care au pierdut totul in viata si s-au ridicat din nou. Insa in acelasi timp auzim povesti despre persoane care nu au avut puterea sa treaca peste deceptiile din viata lor.

Se spune ca zodia in care ne-am nascut ne dicteaza comportamentul. Avem trairi, emotii si sentimente complexe. Reactionam in mod diferit la evenimente si situatii din viata noastra, tocmai de aceea ne e foarte greu sa intelegem de ce unii oameni raman atat de atasati de trecutul lor, chiar cand toata lumea merge inainte cu forta.

Poate ca sunt si astrele de vina. Poate ca si societatea este de vina. Nu putem sa afirmam sus si tare care e adevaratul motiv pentru care nu ne putem detasa de trecut, insa putem sa descoperim cateva dintre motive.

Asadar, te las sa descoperi care sunt acele zodii pe care le bantuie trecutul.

Rac

Pe primul loc cu zodii pe care le bantuie trecutul sunt persoanele nascute in zodia Rac. Deoarece au o sensibilitate puternica si nu se pot detasa usor de tot ce a fost, au tendinta sa sufere mult timp. Accepta cu greu faptul ca unele persoane nu mai fac parte din viata lor. Din acest motiv exista si riscul sa isi saboteze propria fericire… Deoarece au tendinta sa priveasca mereu in urma lor, rareori observa lucrurile frumoase care le apar in cale. Cea mai dificila situatie este cand se confrunta cu aspecte ale vietii sentimentale. Se indragostesc greu, insa atunci cand o fac dau totul. Tocmai de aceea le e greu sa uite si sa mearga mai departe.

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion traiesc intr-o stare de confuzie constanta. Deseori se gandesc la trecut si compara experientele traite cu cele de care se pot bucura in prezent. Le este greu sa lase trecutul in urma si sa traiasca in prezent. Se invinovatesc pentru lucrurile care nu au mers bine si cu greu isi vad calitatile. Este si motivul pentru care au tendinta sa creeze o atmosfera negativa in jurul lor. Desi intentiile lor sunt mereu bune, persoanele cu care interactioneaza nu le inteleg pe deplin.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti se numara si ele printre cele pe care le bantuie trecutul. Au foarte multe regrete in viata si le este greu sa traiasca in prezent. Isi saboteaza propria fericire si de multe ori au tendinta sa se victimizeze sau sa se invinovateasca. Au numeroase temeri, se gandesc deseori la experientele din trecut si analizeaza fiecare incercare pe care au avut-o. Considera ca multe lucruri ar fi putut sa fie altfel, motiv pentru care nu reusesc sa se detaseze de trecut.

Balanta

Persoanelor nascute in zodia Balanta le este greu sa traiasca in prezent. Motivul este acela ca au tendinta sa se gandeasca prea mult la tot ce a fost. Au o memorie foarte buna si nu uita detalii importante din viata persoanelor pe care le-au iubit, iar acest lucru le saboteaza fericirea. Ele isi amintesc constant greselile din trecut si nu pot trece cu vederea faptul ca totul ar fi putut fi altfel. Acest comportament le saboteaza viata sentimentala si uneori este mult prea tarziu sa mai faca schimbari ce le pot aduce fericirea.

Capricorn

Persoanele nascute in zodia Capricorn au tendinta sa se imbete cu apa rece. Ele retraiesc gloria trecutului si uita sa traiasca in prezent. Privesc deseori in urma lor si se gandesc cu regret la toate experientele in care potentialul lor a fost maxim. Le bantuie trecutul pentru ca le este teama de schimbare. Nu pot accepta faptul ca unele lucruri nu mai sunt la fel. Le este teama sa isi asume noi responsabilitati, sa ia decizii sau… sa aiba din nou incredere in oameni. Daca cineva le-a ranit sau le-a tradat increderea, ele nu vor putea uita cat de rau s-au simtit.

Foto: Shutterstock.com