5 cele mai hedoniste zodii – iubesc luxul si mancarea buna

1
De Daniela Mitran
12 sept. 2019

Cand vine vorba de lux si opulenta, cu totii avem conceptii diferite. Avem preferinte si asteptari si ne place sa ne formam propriul stil de viata. Suntem cu totii diferiti si putem spune ca aceasta e cea mai frumoasa parte a vietii.

Se spune ca zodia in care ne-am nascut are o influenta puternica asupra noastra. Desigur, putem evolua, ne putem schimba gandirea si conceptiile, insa unele lucruri raman la fel in adancul sufletului nostru. Astrologii au identificat zodiile hedoniste, adica acele semne zodiacale care traiesc pentru placere, care au un simt estetic foarte dezvoltat si care iubesc luxul mai mult decat vor sa recunoasca. Chiar daca momentan nu-si permit sa traiasca precum VIP-urile, tanjesc in secret la un stil de viata opulent.

Desigur, asta nu le face mai bune sau mai putin bune decat restul zodiilor. Insa cu siguranta vor lupta pentru statut si conexiuni avantajoase.

Cele mai hedoniste zodii

Esti curioasa daca te numeri printre ele? Acestea sunt cele mai hedoniste zodii! Ele nu isi vor putea nega sau refuza placerile, indiferent cat de mult se vor schimba de-a lungul vietii.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur ocupa un loc fruntas pe lista cu cele mai hedoniste zodii. Ele sunt cele mai pretentioase cand vine vorba de lux si mancare buna. Traiesc pentru micile placeri si se bucura la maximum de fiecare experienta care e exact pe placul lor. Admira si pretuiesc tot ceea ce este frumos, isi doresc sa traiasca in lux si intotdeauna vor doar calitate in viata lor. Muncesc din greu pentru a obtine tot ce isi doresc si nu isi refuza nicio placere.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu nu se simt confortabil daca nu sunt in centrul atentiei. S-au nascut sa fie lideri, sa obtina tot ce isi doresc si sa-i inspire pe altii. S-au nascut sa isi creeze o viata asa cum au visat. Luxul si opulenta le definesc, apreciaza lucrurile frumoase, fine si deosebite si nu isi refuza micile placeri. Partea buna este ca stiu sa faca bani. Ele nu accepta sa se afle in subordinea altor persoane si cu siguranta nici nu au nevoie. Au o vointa de fier, motiv pentru care stiu sa obtina tot ce e mai frumos in viata. Ocupa un loc de cinste pe lista cu cele mai hedoniste zodii.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta pot fi superficiale uneori. Ele nu se lasa impresionate de situatia materiala a altor persoane, deoarece isi doresc sa cunoasca ce se afla in sufletul celor cu care interactioneaza. Sunt atrase de tot ceea ce este frumos, motiv pentru care vor face tot posibilul sa aiba confort, lux si tot ce isi doresc. Nu se lasa influentate de altii, nu accepta sa li se spuna ce sa faca si cu siguranta nu vor face nimic din ce nu isi doresc. Sunt foarte pretentioase si selective, insa au capacitatea sa isi creeze o viata perfecta.

Scorpion

Pe lista cu cele mai hedoniste zodii se afla si zodia Scorpion. Nu mai este un secret faptul ca au o sexualitate puternica si sunt extrem de pasionale. Aceste persoane au o doza incomparabila de mister si sunt invidiate de foarte multi oameni. Starnesc intriga si curiozitate si in mod sigur reusesc sa surprinda intr-un mod placut. Actiunile lor nu pot fi mereu anticipate, insa este usor de observat faptul ca isi doresc lux si opulenta. Fac tot posibilul sa obtina tot ce isi doresc, pun intotdeauna accent pe calitate si nu isi doresc sa aiba mai putin decat ce considera ca merita. Sunt foarte ambitioase, ceea ce inseamna ca mereu ajung unde isi doresc in viata.

Berbec

Pe lista cu cele mai hedoniste zodii se afla si zodia Berbec. Deoarece nu isi doresc o viata anosta, monotona, aceste persoane sunt capabile sa realizeze tot ce si-au propus. Nu isi doresc sa fie in competitie cu cei din jurul lor si nici sa dovedeasca ce pot realiza. Vor sa cladeasca viata pe care au visat-o. Au foarte multe dorinte, sunt pretentioase, capricioase si selective. Prefera calitatea, nu cantitatea. Isi asuma riscuri, au o capacitate extraordinara de a se concentra asupra obiectivelor pe care le au si nimic nu le poate determina sa bata in retragere. Sunt renumite pentru faptul ca au tendinta sa actioneze, apoi sa gandeasca. Desi aceasta metoda e gresita uneori, ele reusesc sa se ridice si sa obtina tot ce isi doresc in viata.

Foto: Instagram/Camila Coelho