Cele mai compatibile zodii cu Fecioara. Sunt destinate sa fie impreuna

1
De Daniela Mitran
11 sept. 2019

Uneori se spune ca „dragostea este scrisa in stele”. Sunt trairi, sentimente si emotii pe care le descoperim si pe care nu le putem explica. Nu putem sa ii dictam inimii pe cine sa iubeasca, iar de multe ori ne indragostim cand ne asteptam mai putin.

Dragostea trebuie pretuita, traita si ocrotita. „De vina” sunt astrele pentru multele noastre escapade si pentru senzatiile de fluturi in stomac. Si cu siguranta putem vorbi, fie ca vrem sau ca nu vrem, despre zodii care sunt perfect compatibile.

Si pentru ca este sezonul Fecioarei, iti dezvaluim care semne zodiacale ii pot fi suflete pereche.

Cele mai compatibile zodii cu Fecioara

Zodia Fecioara are foarte multe calitati. Persoanele nascute in Fecioara sunt perfectioniste, isi doresc stabilitate si sunt destul de pretentioase cand vine vorba de viata sentimentala, motiv pentru care nu sunt compatibile cu orice zodie.

Asadar, te las sa descoperi in randurile de mai jos care sunt cele mai compatibile zodii cu Fecioara!

Taur

Partea buna este aceea ca persoanele nascute in zodia Taur au aceleasi dorinte ca si Fecioarele: sa fie iubite si apreciate. Deoarece sunt foarte selective si pun accent pe calitate, ele nu pot accepta orice persoana in viata lor. Este un motiv pentru care se potrivesc cu persoanele nascute in zodia Fecioara, pentru ca acestea din urma prefera sa aiba un cerc restrans de persoane. Armonia este cuvantul-cheie cand vine vorba de orice relatie, in special cand vine vorba de viata amoroasa. Fecioarele isi doresc stabilitate si dragoste, iar persoanele nascute in zodia Taur detin toate calitatile pentru a aduce liniste si iubire in cuplu.

Capricorn

Capricornii si Fecioarele fac cea mai buna pereche intr-un mod care nu poate fi explicat. Cand vine vorba de zodii compatibile, cele doua sunt destinate sa fie impreuna. Deoarece atat persoanele nascute in zodia Capricorn, cat si persoanele nascute in zodia Fecioara isi doresc perfectiune, viata lor va fi o adevarata aventura. Vor avea cele mai frumoase experiente si vor planifica totul pana la cel mai mic detaliu. Persoanele nascute in zodia Capricorn sunt foarte responsabile si ambitioase, iar Fecioarele au trasaturi de lider. Cele doua zodii pot realiza foarte multe lucruri impreuna daca isi doresc cu adevarat.

Rac

Legatura dintre Rac si Fecioara este una deosebit de puternica. Cele doua zodii au la fel de mare nevoie de iubire si de atentie. Sunt destinate sa fie impreuna si nimic nu le poate impiedica sa traiasca in armonie. Atat persoanele nascute in zodia Rac, cat si persoanele nascute in zodia Feciora pretuiesc iubirea. Acorda importanta emotiilor si sunt capabile de mari sacrificii in numele dragostei. Uneori, persoanele Rac pot avea o sensibilitate mai mare si din acest motiv nevoia de atentie va fi pe masura. Din moment ce vorbim despre cele mai compatibile zodii cu Fecioara, putem spune ca nevoia de atentie a persoanelor nascute in zodia Rac poate fi satisfacuta pe deplin de Fecioare.

Pesti

Opusele se atrag, asa-i? Desi am putea spune ca cele doua zodii nu au multe lucruri in comun, zodia Pesti chiar e compatibila cu Fecioara! Diferentele dintre cele doua zodii nu reprezinta un impediment cand vine vorba de dragoste. Din contra, persoanele nascute in zodia Pesti sunt destinate sa traiasca in armonie cu Fecioarele. Deoarece au o gandire deschisa si isi doresc cu ardoare iubire si afectiune, relatia lor poate fi ca-n povesti. Sentimentele, emotiile si trairile sunt foarte importante pentru aceste zodii. Impreuna pot cladi imperii, iar dragostea lor nu poate fi contestata. Ambele zodii sunt pasionale, dedicate, loiale si familiste. Cu alte cuvinte, detin secretul pentru o viata amoroasa echilibrata.

Foto: Shutterstock.com