6 perechi de zodii care se indragostesc la prima vedere

1
De Denisa Toma
7 sept. 2019

Cercetatorii incearca de mult timp sa stabileasca factorii care ii fac pe oameni sa se indragosteasca la prima vedere. Se pare ca exista numeroase elemente care influenteaza de cine ne simtim atrasi si de cine nu. Dar exista adesea si o doza de mister, iar astrologia ar putea fi raspunsul.

Unele perechi de zodii se atrag din primele clipe si se indragostesc rapid. Fie ca acest prim impuls duce sau nu la o relatie de lunga durata, atractia puternica nu poate fi trecuta de vederea.

Iata sase perechi de zodii care se indragostesc la prima vedere:
Berbec si Balanta

Berbecul si Balanta reprezinta perfect expresia „contrastele se atrag”. Aceste doua zodii opuse ale zodiacului se inteleg din priviri inca din primele clipe si formeaza rapid o conexiune puternica. De cele mai multe ori relatia lor devine una cat se poate de serioasa, de lunga durata. Impulsivul Berbec este echilibrat de atitudinea de mediator a Balantei. Impreuna formeaza o echipa excelenta, din care pasiunea intensa nu lipseste.

Zodii care atrag banii ca un magnet. Au fost inzestrate cu calitati aparte!

Taur si Fecioara

Doua zodii de Pamant, Taurul si Fecioara descopera inca de la inceput ca au foarte multe elemente in comun. Parca sunt facuti unul pentru altul si se indragostesc pana peste cap din primele clipe. Ambii nativi sunt firi practice, cu picioarele pe pamant si organizate. Reusesc sa se puna de acord in cele mai multe privinte, iar armonia este cuvantul de baza care defineste relatia lor.

Rac si Capricorn

Racul este un semn de apa, guvernat de Luna, iar Capricornul un semn de pamant, guvernat de Saturn. Desi aparent aceste zodii nu au prea multe in comun, le uneste dragostea pentru stabilitate, armonie, traditii si familie. Racul este sensibil, dar in acelasi timp este deosebit de muncitor si ambitios, ceea ce nativul din Capricorn apreciaza foarte mult. Gasesc din primele clipe subiecte de discutie si se simt confortabil unul in preajma celuilalt.

4 zodii super inteligente, cu abilitati de geniu

Gemeni si Sagetator

Aceste doua zodii se atrag in prima faza la nivel intelectual. Ambii nativi sunt pasionati de o gama extrem de variata de subiecte si domenii, incat le este imposibil sa nu gaseasca ceva de discutat. Filozofeaza ore in sir, pentru ca la finalul discutiei sa realizeze ca s-au indragostit si ca nu vor sa mai plece. Uneori relatia poate deveni una de lunga durata, dar atunci cand pasiunea este prea mare, relatia se poate mistui inainte de a se maturiza.

Leu si Leu

Atractia dintre nativii din zodia Leu este de-a dreptul incendiara. Fiecare se regaseste in trasaturile celuilalt, iar asta nu face altceva decat sa le amplifice pasiunea. Barbatul si femeiea din zodia Leu se indragostesc iremediabil inca din prima clipa. Desi nu toate aventurile lor se incheie cu o relatie de lunga durata, pasiunea pe care o traiesc impreuna este de neuitat.

Astrologie: 4 zodii care pot avea probleme majore cu iubirea de sine

Scorpion si Fecioara

Nativii din Fecioara sunt fascinati de aerul misterios al Scorpionilor, pe care ii considera irezistibili. La randul sau, Scorpionul este atras de spiritul pragmatic si de farmecul Fecioarei. Acesti doi nativi ajung adesea sa formeze relatii stabile, de lunga durata, iar totul incepe cu o atractie instinctiva, pe care o descopera din primele clipe in care se vad.

Varsator si Pesti

Pentru nativii din zodia Pesti, persoanele nascute in zodia Varsator sunt irezistibile. Increzatoare in fortele proprii, originale, nonconformiste si rebele, sunt tot ceea ce si-ar dori ei sa fie. Varsatorii sunt fascinati de profunzimea spirituala a Pestilor si de capacitatea acestora de a vedea lumea altfel decat ceilalti, printr-un ecran al emotiilor.

Foto: Instagram/@brooke.couch