Punch cu prosecco si fructe pentru ziua de Craciun

punch cu prosecco
Ioana Marosan1
De Ioana Marosan
18 dec. 2018

Daca vrei sa incepi petrecerea intr-o nota festiva, iti recomand o reteta de punch cu prosecco si fructe pentru ziua de Craciun.

Combinatia de vin spumant si fructe parfumate vor deschide apetitul pentru masa dar si pentru o petrecere reusita alaturi de cei dragi.

Cele mai reconfortante bauturi calde pentru seri relaxate de iarna

Ingrediente pentru punch cu prosecco si fructe pentru ziua de Craciun:

-2 litri de suc de merisoare;

-700 ml de suc de rodie;

-500 ml suc de clementine;

-sucul de la 2 lamai verzi;

-3 lamai verzi, taiate felii;

-3 clementine, taiate felii;

-100 gr de merisoare congelate;

-semintele de 1 rodie;

-gheata;

– 1 sticla de prosecco;

– 300 ml de vodka;

– o legatura mica de frunze de menta proaspata.

Cea mai buna reteta de antipasti – aperitivul perfect de sarbatori

Mod de preparare:

Ai nevoie de un vas mare pentru servit punch. Se toarna impreuna sucul de merisoare, sucul de rodie, sucul de clementine si zeama de la cele 2 lamai verzi si se amesteca.

Se adauga feliile de lamai verzi si clementine, merisoare congelate si semintele de rodie. Daca vrei sa pregatesti aceasta bautura in avans, o poti acoperi in stadiul acesta si aa o introduci la frigider pentru 2-3 ore.

Atunci cand vrei sa o servesti, se adauga gheata, apoi se pun proseccoul si vodka.

Se amesteca si apoi se presara deasupra frunzele de menta proaspata.

3 retete de prajituri delicioase pe care sa le prepari de sarbatori

Foto: Shutterstock.com