Ceaiul uimitor care elimina durerea de stomac, balonarea si senzatia de arsura

1
De Cristina Tudor
13 mai 2020

Acest ceai este recomandat pentru imbunatatirea digestiei, normalizarea secretiei gastrice, biliare, intestinale si pentru reducerea spasmelor ce pot aparea la nivelul tubului digestiv si al cailor biliare.

De regula, arsurile la stomac sunt declansate de alimente. Acestea apar atunci cand acidul din stomac intra in tubul digestiv. O multime de plante amelioreaza aciditatea gastrica.

Bea ceai de obligeana si vei scapa de arsurile la stomac. In plus este bine sa stii ca aceasta planta este renumita pentru efectul ei antispastic.

5 sfaturi oferite de un dentist pentru a-ti mentine dintii albi si sanatosi in timpul carantinei

Ceaiul de obligeana este recomandat pentru imbunatatirea digestiei, normalizarea secretiei gastrice, biliare, intestinale si pentru reducerea spasmelor ce pot aparea la nivelul tubului digestiv si al cailor biliare.
Reprezinta un excelent remediu natural, utilizat cu succes in stimularea secretiilor gastrointestinale si ca diuretic cu eliminare de acid uric. Radacina de obligeana permite formarea pepsinei, stimuland astfel digestia si regland acidul gastric, asigurand o functionare buna a veziculei biliare, potrivit site-ului sanatatecuplante.ro.

Pulberea din radacina de obligeana este recomandata in ulcerul gastro-duodenal ca pansament gastric.

Sucul extras proaspat din radacina de obligeana are efect in revigorarea ochilor, prin aplicarea sa pe pleoape, iar dupa patru-cinci minute se face o baie oculara cu apa rece si curata.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Unsplash.com.